Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Auckland Airport

Bent u van plan om op reis te gaan naar het prachtige Nieuw-Zeeland? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.be in de stad Auckland, de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het land heeft veel verschillende landschappen en is  daardoor zeer geschikt voor een roadtrip met een huurauto. Als u via Alamo.be uw huurauto reserveert bent u ervan verzekerd dat u zonder extra kosten een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af, zodat u met een gerust hart de mooiste plekjes van het eiland kunt ontdekken.

Lees meer

Beleef Auckland en omgeving met een Alamo huurauto

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en wordt ook wel de ‘city of sails’ genoemd. Dit komt doordat er meer dan 130.000 jachten in de haven liggen. De op het Noordereiland gelegen stad ligt in een vulkanisch veld. In de omgeving van Auckland zijn ongeveer vijftig vulkanische objecten te vinden zoals bijvoorbeeld meren, lagunes en eilanden. U kunt in Auckland uitstekend shoppen in één van de vele winkelstraten zoals bijvoorbeeld High Street en Queen Street of in één van de vele winkelcentra zoals Newmark en Sylvia Park. De stad heeft een aantal interessante musea zoals de Auckland Gallery en het New Zealand National Maritime Museum. Als u met kinderen reist breng dan eens een bezoek aan de Auckland Zoo. De dierentuin heeft ruim 1300 dieren en 179 verschillende soorten waarvan ook een aantal zeer zeldzame! De omgeving van de stad is uitstekend te verkennen met uw huurauto. Breng eens een bezoek aan de Waitakere Ranges. Deze heuvelrug, die helemaal tot de westkust reikt, ligt op slechts veertig minuten rijden van Auckland. Het is een prachtig gezicht om de hoge kliffen van de heuvelrug boven de vele surfstranden te zien uitsteken.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een roadtrip waarbij u uw reis begint in Auckland en eindigt in de hoofdstad van Nieuw-Zeeland genaamd Wellington. Laat u verrassen door de vele verschillende landschappen die het Noordereiland u te bieden heeft. Tijdens uw reis komt u langs het grootste meer van Nieuw-Zeeland genaamd het Taupomeer. Verder zult u onderweg geisers en warmwaterbronnen tegenkomen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Auckland?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Breed aanbod aan huurauto’s

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •