Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren ABC-eilanden

Een auto huren op de ABC-eilanden is voor strandliefhebbers een goede manier om bij alle afgelegen baaitjes te komen. Het go-as-you-please gevoel dat een huurauto met zich meebrengt, maakt het vakantiegevoel compleet. Hoewel Aruba, Bonaire en Curaçao dichtbij elkaar liggen, zijn ze allemaal uniek. Waar de strandliefhebbers zich thuis voelen op Curaçao en Aruba, is Bonaire de place-to-be om te duiken. Rondom het eiland zijn 40 duikplekken gemarkeerd, waar u met uw duikspullen veilig en rustig het water in kan om direct te genieten van het prachtige koraal.   

Voordelig een auto huren op de ABC-eilanden

Bij Alamo bieden wij u graag zekerheid en gemak. Daarom maken wij gebruik van all-inclusive tarieven. Hier zitten alle benodigde verzekeringen in. U krijgt de auto met een volle tank mee en levert deze ook weer vol in. De maanden juli, augustus en december zijn op de eilanden hoogseizoen. Het is dan een goed idee om voor vertrek uw huurauto te boeken. Wilt u meer weten over een auto huren op de ABC-eilanden? Onze klantenservice staat graag voor u klaar.

Autohuur op Aruba

Witte stranden, all-inclusive resorts, leuke stadjes en gezellige restaurants. Aruba is inderdaad ‘One Happy Island’. Bezoek met een huurauto, op eigen tempo, de hoogtepunten van het eiland. U kunt de auto ophalen wanneer u aankomt op de luchthaven Reina Beatrix, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk om de auto te laten brengen bij uw accommodatie. Dit is een mogelijkheid bij het RIU Palace Antillas. Check met het ophalen van de auto nog even goed waar u op het eiland wel of niet mag rijden. Autorijden op het strand is niet toegestaan en ook in het natuurgebied Arikok National Park is niet aan te raden om zelf te rijden.

Voordelen als u boekt bij Alamo.be

  • U kunt al een auto huren op de ABC-eilanden vanaf 18 jaar (Curaçao) en 21 jaar (Aruba/Bonaire).
  • Voordelige tarieven via onze website.
  • Eerlijke tankregeling, vol mee en weer vol inleveren.
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.          
  • 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          

Autorijden op de ABC-eilanden

Wilt u een auto huren op de ABC-eilanden? Op Curaçao is dit toegestaan vanaf 18 jaar met het huren van de kleinere autotypes. Er geldt dan geen jonge bestuurders toeslag. Op de andere eilanden is de minimumleeftijd 23 jaar. Het rijden op de ABC-eilanden verschilt niet zoveel van het rijden in België. In de hoofdsteden Oranjestad, Willemstad en Kralendijk kan het tijdens de spits wat drukker zijn, maar daarbuiten om valt het mee. Houd wel rekening met scooters die veelvuldig gebruikt worden op de eilanden.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •