Logo Alamo.nl

Inloggen

Geen huurauto’s beschikbaar?!

Huur uw auto zonder zorgen. De tarieven zijn inclusief verzekeringen, lokale toeslagen, belastingen en, in de meeste gevallen, ongelimiteerde kilometers. Met bijna 2.000 verhuurlocaties wereldwijd, zit er altijd wel een verhuurlocatie in de buurt van uw bestemming. Maar wat als het huren niet wil lukken, omdat er bijvoorbeeld geen auto’s beschikbaar zijn? Gelukkig zijn er dan een aantal alternatieven. Wij helpen u graag op weg met de volgende tips.

Geen auto’s meer beschikbaar?

Probeer indien mogelijk een andere periode of een andere verhuurlocatie. Wist u dat wij naast alle vliegveldlocaties ook vaak een of meerdere verhuurlocaties bezitten in het centrum? Ideaal als u eerst een paar dagen van de stad wil genieten. Op deze manier bespaart u onnodige kosten en kunt u de auto ophalen als u hem ook daadwerkelijk nodig heeft.

Locatie gesloten

Op grote vliegveldlocaties kunt u vaak 24 uur per dag uw huurauto ophalen en inleveren. Bij andere locaties is dit meestal niet het geval. Probeer indien mogelijk de ophaal- en inlevertijd te wijzigen. Wilt u toch graag buiten de openingstijden uw huurauto ophalen? Dan kunnen wij dit voor u aanvragen. Indien mogelijk is er, tegen een vergoeding, een medewerker voor u aanwezig. Inleveren is vaak geen probleem, doordat er meestal een drop-off box aanwezig is waarin u de sleutel kunt achterlaten.

Onze medewerkers staan voor u klaar

Lukt het u toch niet om de gewenste huurauto te reserveren? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u met het boeken van uw huurauto of met het bieden van alternatieven. Op maandag tot en met vrijdag kunt u ons bereiken van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.  Ook voor al uw vragen, bijvoorbeeld over one-ways of onze No-Risk Garantie, kunt u gerust met ons contact opnemen.

Wist u dat wanneer u bij ons een auto huurt, wij voor u een speciaal noodnummer beschikbaar stellen? Zo kunt u ons in nood ook buiten openingstijden bereiken. Uiteraard in het Nederlands, wel zo makkelijk.
  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •