Logo Alamo.nl

Inloggen

De Alamo.be Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan kunt u kiezen voor de Alamo.be Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

Wat is de Alamo.be Autohuurvoucher?

Met de Alamo.be Autohuurvoucher houdt u het volledige huurbedrag tot uw beschikking. En kunt u op een later moment een nieuwe autohuurboeking maken voor een bestemming naar keuze. Zo kunt u alsnog uw reis maken of uw voucher gebruiken voor een andere reis die u graag wilt maken. Voor de autohuurvoucher gelden zeer soepele voorwaarden, zodat u nooit ergens aan vast zit waar u niets aan heeft.

Wanneer ontvang ik de Alamo.be Autohuurvoucher?   

Wereldwijd hebben wij allemaal te maken met de impact van het coronavirus. In deze lastige situatie willen wij onze klanten en partners graag duidelijkheid geven. Bij een tijdige annulering kunt u ervoor kiezen om het huurbedrag met inhouding van de annuleringskosten teruggestort te krijgen of u kunt kiezen voor de voucher. Het voordeel van de voucher is dat u niet te maken heeft met annuleringskosten, maar het volledige bedrag van uw boeking behoudt.

Hoe werkt de voucher?      

Heeft u uw reservering geannuleerd? Dan nemen wij uw verzoek in behandeling en handelen dit verder met u af. De voucher kunt u inwisselen op onze website en werkt als volgt: bij het maken van uw volgende boeking vult u tijdens van het reserveren bij uw persoonlijke informatie uw vouchernummer en uw e-mailadres in. Dit bedrag wordt vervolgens direct in mindering gebracht op uw nieuwe boeking. Is de waarde van de nieuwe boeking maximaal 15% lager dan de oorspronkelijke boeking? Dan betalen we het restantbedrag aan u terug. Is het meer dan de 15% lager, dan kunt u het restant tegoed inzetten bij een volgende boeking. Als het bedrag van de nieuwe boeking hoger is, dan kunt u het openstaande bedrag voldoen via iDEAL of uw creditcard.

Voorwaarden voucher 

  • De geldigheid van de vouchers is verlengd tot en met 31 december 2022. 
  • Zijn uw reisplannen inmiddels gewijzigd? Geen probleem, uw voucher is geldig voor alle bestemmingen wereldwijd. Is de reissom hoger, dan betaalt u bij. Is de reissom lager, dan krijgt u het resterende bedrag terug. 
  • Indien u gebruikt wilt maken van de voucher voor betaling van uw nieuwe reservering kunt u via de website een offerte aanvragen. U wordt dan gebeld door ons customer service team, waarbij u kunt aangeven dat u gebruik wilt maken van uw voucher. Nadat de boeking is bevestigd, ontvang u een factuur waarop de waarde van uw voucher is verrekend. 
  • U kunt tot en met 31 december 2022 een aanvraag doen voor restitutie van de voucher.

Heeft u vragen over uw boeking tijdens het coronavirus? Lees dan onze corona FAQ.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •