Logo Alamo.nl

Inloggen

De Alamo.be Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan ontvangt u de Alamo.be Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

Wat is de Alamo.be Autohuurvoucher?

Met de Alamo.be Autohuurvoucher houdt u het volledige huurbedrag tot uw beschikking. En kunt u op een later moment een nieuwe autohuurboeking maken voor een bestemming naar keuze. Zo kunt u alsnog uw reis maken of uw voucher gebruiken voor een andere reis die u graag wilt maken. Voor de autohuurvoucher gelden zeer soepele voorwaarden, zodat u nooit ergens aan vast zit waar u niets aan heeft.

Wanneer ontvang ik de Alamo.be Autohuurvoucher?   

Wereldwijd hebben wij allemaal te maken met de impact van het coronavirus. Er zijn verregaande maatregelen getroffen waardoor het in veel gevallen niet mogelijk is om de huurauto op te halen. In deze lastige situatie willen wij onze klanten en partners graag duidelijkheid geven. Hierdoor hebben wij besloten om alle reserveringen met ophaaldatum tussen vandaag en eind juni te annuleren, tenzij we uit uw adres kunnen opmaken dat u zich in het land van de gereserveerde ophaallocatie bevindt. Dit betekent dus dat u hiervoor zelf geen actie hoeft te ondernemen. U ontvangt van ons per email een bevestiging. Binnenkort ontvangt u de Alamo.be Autohuur-voucher, waarmee u uw het volledige huurbedrag zonder aftrek van annuleringskosten behoudt, en uw reservering later kunt wijzigen naar een ander moment en bestemming. Op basis van de actuele situatie kunnen wij besluiten ook reserveringen die op een later tijdstip beginnen te annuleren. Is uw vertrekdatum na juni, of bent u niet zeker wat er met uw reservering gebeurt, dan kunt zelf contact met ons opnemen om uw huurauto te annuleren. Ook dan ontvangt u de Alamo.be Autohuurvoucher.

Mijn vertrekdatum is na juni. Hoe kan ik met jullie contact opnemen om mijn reservering te wijzigen of annuleren?

Neem hiervoor contact met ons op door een email te sturen naar info@alamo.be. Onze kantooruren zijn van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. U kunt enkel aanspraak maken op de voucher als u 48 uur voor vertrek uw annulering aan ons doorgeeft. Gaat uw reservering in binnen drie dagen? Bel ons dan op, zodat we het meteen voor u in gang kunnen zetten.

Door de enorme hoeveelheid wijzigingen en annuleringen vragen wij uw begrip voor het feit dat wij op dit moment het afhandelen van boekingen met een ophaaldatum tussen vandaag en de aankomende vier weken prioriteit geven. Uw annulering door de coronacrisis wordt uiterlijk zes weken voor de geplande vertrekdatum in behandeling genomen.     

Hoe werkt de voucher?      

Onze collega’s van de klantenservice annuleren proactief uw boeking als u vertrekt in de maand juni. U ontvangt daarvan een bevestiging. Heeft u zelf geannuleerd? Dan nemen wij uw verzoek in behandeling en handelen dit verder met u af. De voucher kunt u inwisselen op onze website en werkt als volgt: bij het maken van uw volgende boeking vult u tijdens van het reserveren bij uw persoonlijke informatie uw vouchernummer en uw emailadres in. Dit bedrag wordt vervolgens direct in mindering gebracht op uw nieuwe boeking. Is de waarde van de nieuwe boeking maximaal 15% lager dan de oorspronkelijke boeking? Dan betalen we het restantbedrag aan u terug. Is het meer dan de 15% lager, dan kunt u het restant tegoed inzetten bij een volgende boeking. Als het bedrag van de nieuwe boeking hoger is, dan kunt u het openstaande bedrag voldoen via iDEAL of uw creditcard.

Voorwaarden voucher 

  • U kunt de voucher inwisselen via boekingen op onze website. Boekingen via onze mobiele App zijn uitgesloten.
  • De voucher is geldig tot een jaar na uitgifte met vertrekken tot en met 31 december 2021.
  • U hoeft de voucher niet in één keer op te maken. Als er nog een bedrag openstaat, kunt u dit gebruiken voor een volgende boeking binnen de geldigheidsduur.

Aanvraag terugbetaling na één jaar   

Door de wereldwijde impact van het coronavirus is een uitzonderlijke situatie ontstaan, wat ons heeft doen besluit om te kiezen voor de Alamo.be Autohuurvoucher. Past een huurauto niet meer binnen uw nieuwe reisplannen en heeft u geen mogelijkheid gezien uw voucher te verzilveren binnen één jaar? Dan kunt u, tussen een jaar na uitgifte en 31 december 2021, een aanvraag doen voor restitutie. Neem hiervoor contact met ons op.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •