Logo Alamo.nl

Inloggen

Het gezicht achter uw boeking

Boekt u uw huurauto bij Alamo.be, dan weet u dat service bij ons hoog in het vaandel staat. Maar wie is ‘ons’ vraagt u zich wellicht af. Wij zijn Target Travel Services en al meer dan 30 jaar een officieel boekingskantoor voor uw Alamo huurauto. Dat doen we via onze website Alamo.be, zorgvuldig en professioneel. Het is wel belangrijk dat u wie weet wie u helpt en dat u het gezicht achter uw boeking ziet.

Maak kennis met Iris, Linda en Stigne

Ons customer service team of reserveringsteam is ervaren en al jaren bekend met alle ins en outs rondom voordelige autohuur. En dat wereldwijd. Iris, Linda en Stigne zorgen ervoor dat u een offerte op maat krijgt, dat uw boeking goed wordt verwerkt en zitten voor u klaar voor al uw vragen. Samen vormen zij het gezicht achter uw boeking met Alamo.be. Het helpt daarbij dat onze collega’s al op heel veel bestemmingen zelf een auto hebben gehuurd en zo uit eigen ervaring u kunnen helpen met al uw vragen. Zo is Linda een echte Amerika en Canada specialist. En Stigne is half Deens én getrouwd met een Ier waardoor Europa voor haar geen geheimen heeft. Iris is jarenlang reisspecialiste bij een grote reisbureauketen geweest en is daardoor een ervaren reizigster. Je kunt haar bij wijze van spreken wakker maken voor een reis door haar favoriete bestemming, Italië. En wakker maken is in dit geval ook letterlijk, als u bij ons boekt zijn wij namelijk 24/7 bereikbaar in het geval van nood.

Boeken zonder risico

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd bent dat u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.be. Afhankelijk van uw bestemming kunt u 48 tot 24 uur voor vertrek uw reservering kosteloos annuleren. Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

Boeken voor de beste prijs

Fijn om te weten dat boeken zonder risico kan, maar u wilt natuurlijk ook weten of u de auto tegen de beste prijs kunt boeken. Dat willen wij ook voor u realiseren, dus daarom bieden wij naast Alamo ook autohuur aan via Enterprise, National, Hertz en Europcar. Ook bieden wij u flexibiliteit, want via onze partner RNTaCar bieden wij ook wereldwijd autohuur aan. Zo vindt u, samen met ons, altijd een huurauto die past bij uw reiswensen en budget.

Extra voordelen voor members

Met ons vaste customer service team, onze ruime keuze en flexibele voorwaarden hebben wij inmiddels een groot aantal klanten gecreëerd die vaker bij ons boeken. Dat waarderen wij en wij bieden u dan ook de mogelijkheid om Members Only te worden. Tegen een eenmalige bijdrage van € 17,50 meldt u zich aan en daarna ontvangt u altijd 5% korting op al uw boekingen, óók op uw eerste boeking!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •