Logo Alamo.nl

Inloggen

Het gezicht achter uw boeking

Services en al meer dan 30 jaar een officieel boekingskantoor voor uw Alamo huurauto. Dat doen we via onze website Alamo.nl, maar wij vinden het ook belangrijk dat achter deze website uw reservering zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld.

Maak kennis met Donna, Iris, Stigne en Linda

Ons Customer Service team of reserveringsteam is ervaren en al jaren bekend met alle ins en outs rondom voordelige autohuur. En dat wereldwijd. Linda, Stigne, Iris en Donna zorgen ervoor dat u een offerte op maat krijgt, dat uw boeking goed wordt verwerkt en zitten voor u klaar voor al uw vragen. Het helpt daarbij dat onze collega’s al op heel veel bestemmingen zelf een auto hebben gehuurd en zo uit eigen ervaring u kunnen helpen met al uw vragen. Zo is Linda een echte Amerika en Canada specialist. En is Stigne half Deens en is zij getrouwd met en Ier waardoor Europa voor haar geen geheimen heeft. Iris is jarenlang reisspecialist bij een grote reisbureauketen en is daardoor een ervaren reizigster, Italië heeft haar absolute voorkeur. En Donna kan je altijd wakker maken voor een vraag over uw huurauto op een van de eilanden Curaçao, Bonaire of Aruba. En wakker maken is in dit geval ook letterlijk, als u bij ons boekt zijn wij 24/7 bereikbaar in het geval van nood. Samen vormen zij het gezicht achter uw boeking met Alamo.nl

Boeken zonder risico

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd bent dat u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit in deze tijd van Corona zelfs verkort naar 12 uur zodat u rustig uw testuitslag kunt afwachten. Dat is positief nieuws waarbij we natuurlijk altijd hopen op een negatieve uitslag.
Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

Boeken voor de beste prijs

Fijn om te weten dat boeken zonder risico kan, maar u wilt natuurlijk ook weten of u de auto tegen de beste prijs kunt boeken. Wij willen dat ook zeker voor u weten. Daarom bieden wij naast Alamo ook autohuur aan via Enterprise, National, Hertz en Europcar aan. Ook bieden wij flexibiliteit, via onze partner RNTaCar bieden wij ook de mogelijkheid nu te boeken tegen een kleine aanbetaling en pas ter plaatse de rest te betalen. Wij vinden altijd een auto tegen de beste voorwaarden voor u, die past binnen uw budget en wensen.

Extra voordelen voor members

Met ons vaste customer serviceteam en de ruime keuze tegen flexibele voorwaarden hebben wij inmiddels een groot aantal klanten dat vaker bij ons boekt. Dat waarderen wij en bieden daarom de mogelijkheid om Members Only te worden. Tegen een eenmalige bijdrage van € 17,50 meldt u zich aan en daarna ontvangt u altijd 5% korting op al uw boekingen, óók op uw eerste boeking!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •