Logo Alamo.nl

Inloggen

SUV populaire autohuurcategorie

De Intermediate SUV is de meest gewilde autohuurklasse in Noord-Amerika onder klanten van Alamo.be. In vergelijking met vorig jaar zijn de autohuurreserveringen van deze klasse met maar liefst 25% gestegen. Bij een Intermediate SUV kan men denken aan een Toyota RAV4 of een vergelijkbaar model. Amerika, het land bij uitstek voor een road trip, verleidt Nederlanders tot de keuze voor een comfortabele auto met genoeg ruimte voor bagage en passagiers die niet misstaat in een straatbeeld waar grote auto’s de norm zijn. Ook de Fullsize SUV (een Chevrolet Tahoe of vergelijkbaar model) mag rekenen op een groeiende belangstelling.

Belangstelling verschuift van Florida naar Californië

Waar voorheen de meeste huurauto’s werden gereserveerd voor Florida in het oosten van de USA, noteert Alamo.be voor het eerst een nummer 1 positie voor het aan de westkust gelegen Californië. Volgens Danny van ’t Hul van Alamo.be zijn de luchthavens van San Francisco en Los Angeles de populairste ophaallocaties voor veel Nederlanders die van hieruit een rondreis maken. Daarnaast neemt ook de belangstelling toe voor Denver waar Alamo.be een stijging van 11% ziet en Seattle met een stijging van maar liefst 20%. “Beide locaties vormen een ideaal startpunt voor een avontuurlijke en afwisselende rondreis door de Rocky Mountains”, aldus Van ‘t Hul.

Nederlanders kiezen voor Fully Inclusive verzekering

Om zorgeloos van de vakantie te kunnen genieten, opteren de meeste Nederlandse vakantiegangers voor de Fully Inclusive verzekering van Alamo.be. Bij deze verzekering zijn ongelimiteerde mijlen, een collision damage waiver, diefstalverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, lokale belastingen en de luchthaventoeslag inbegrepen. Wil men helemaal ‘care free’ op reis dan kan er ter plaatse nog gekozen worden voor een Roadside Service Plan, een aanvulling op de 24-uurs wegenwacht van Alamo die o.a. verloren sleutels, sleepkosten en een lege tank in the ‘middle of nowhere’ voor haar rekening neemt.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •