Logo Alamo.nl

Inloggen

Veilig reizen per huurauto

Veilig reizen is belangrijker dan ooit tevoren. Vanaf het moment dat u vertrekt vanuit België tot aankomst op uw vakantiebestemming, speelt dit een rol. Wist u dat het huren van een auto een hele veilige optie is? U bepaalt namelijk zelf de route en reist enkel met uw eigen reisgezelschap. Huur nu uw auto bij Alamo.be, want er altijd een huurauto passend bij uw behoeften en wensen. Wij bieden u wereldwijd autohuur aan en u heeft de keuze uit tal van huurauto’s en locaties.

Voordelen autohuur via Alamo.be

  • Veilig reizen in een comfortabele huurauto inclusief de benodigde verzekeringen
  • U kunt uw eigen risico afkopen voor slechts € 3,50 per dag
  • Zeer strikt schoonmaakbeleid, waardoor u zorgeloos de weg op kunt
  • Een huurauto geeft u de vrijheid om zelf te bepalen waar u heen gaat
  • Ruim aanbod verhuurlocaties op goed bereikbare plaatsen
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbare klantenservice

Veilig reizen per huurauto

Via Alamo.be heeft u keuze uit verschillende huurautocategorieën. Van een compacte auto, geschikt voor een weekend weg met zijn tweeën tot een ruime SUV voor uw vakantie met het gehele gezin. Er is altijd wel een huurauto die bij al uw wensen en uw budget past. De veiligheid en hygiëne zijn altijd al een topprioriteit geweest, maar door COVID-19 zijn de hygiënemaatregelen nog verder aangescherpt. Naast het uitgebreid schoonmaken en desinfecteren van de huurauto, wordt er ook voldoende aandacht gegeven aan de autoverhuurlocatie zelf en alle medewerkers. Ook in deze tijd kunt u dus veilig reizen in uw huurauto. Heeft u vragen over uw boeking? Lees dan onze veelgestelde vragen door.

Maatregelen ter plaatse

Per bestemming kunnen de eventuele veiligheidsmaatregelen ter plaatse verschillen. Zo dient u bij sommige landen een gezondheidsverklaring in te vullen voorafgaand aan uw reis. De belangrijkste maatregelen hebben wij alvast voor u uitgezocht. Voor overige vragen en actuele informatie kunt u kijken op de webpagina Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken. Op hun website kunt u terecht voor al uw vragen over uw reisbestemming.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •