Logo Alamo.nl

Inloggen

Veilig reizen per huurauto

Langzaam maar zeker gaan de grenzen van de verschillende bestemmingen weer open en hervatten de luchtvaartmaatschappijen hun vluchten. Een vakantie binnen Europa behoort dan ook weer tot uw mogelijkheden. Ondanks dat het nieuwe reizen nu een feit is, heeft u toch de vrijheid om er samen tussenuit te gaan. Veilig reizen op de bestemming is echter belangrijker dan ooit tevoren. Wist u dat het huren van een auto een hele veilige optie is? U bepaalt zelf de route en reist enkel met uw eigen reisgezelschap. Huur bij Alamo.be wereldwijd een voordelige auto. Er is altijd een huurauto passend bij uw behoeften en wensen aangezien er veel keuzemogelijkheden zijn.

Voordelen autohuur via Alamo.nl

  • Veilig reizen in een comfortabele huurauto inclusief de benodigde verzekeringen
  • U kunt uw eigen risico afkopen voor slechts € 3,50 per dag
  • Zeer strikt schoonmaakbeleid, waardoor u zorgeloos de weg op kunt
  • Een huurauto geeft u de vrijheid om zelf te bepalen waar u heen gaat
  • Ruim aanbod verhuurlocaties op goed bereikbare plaatsen
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbare klantenservice

Veilig reizen per huurauto

Via Alamo.be heeft u keuze uit verschillende huurautocategorieën. Van een compacte auto, geschikt voor een weekend weg met zijn tweeën tot een ruime SUV voor uw vakantie met het gehele gezin. Er is altijd wel een huurauto die bij al uw wensen en uw budget past. De veiligheid en hygiëne zijn altijd al een topprioriteit geweest, maar door COVID-19 zijn de hygiënemaatregelen nog verder aangescherpt. Naast het uitgebreid schoonmaken en desinfecteren van de huurauto, wordt er ook voldoende aandacht gegeven aan de autoverhuurlocatie zelf en alle medewerkers. Ook in deze tijd kunt u dus veilig reizen in uw huurauto. Heeft u vragen over uw boeking? Lees dan onze veelgestelde vragen door.

Maatregelen ter plaatse

Per bestemming kunnen de eventuele veiligheidsmaatregelen ter plaatse verschillen. Zo mag u bijvoorbeeld niet altijd met personen buiten u eigen gezin in één huurauto zitten. Ook dient u bij sommige landen een gezondheidsverklaring in te vullen voorafgaand aan uw reis. De belangrijkste maatregelen hebben wij alvast voor u uitgezocht. Voor overige vragen en actuele informatie kunt u kijken op de webpagina Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken. Op hun website kunt u terecht voor al uw vragen over uw reisbestemming.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •