Logo Alamo.nl

Inloggen

Eerlijke tankregeling

Bij Alamo.be staat de klant centraal en omdat de wens van elke klant anders is, heeft u bij ons de keuze uit verschillende tankregelingen. Let bij het ophalen van de huurauto goed op welke tankregeling van toepassing is bij uw auto. Afhankelijk hiervan kiest u de tankregeling die u het meest aanspreekt. Alamo.be biedt u de volgende tankregelingen:

Tankregeling Europa

U haalt de auto met een volle tank op en levert de auto met een volle tank in. Het beste kunt u, wanneer u de auto gaat inleveren, binnen 10km van de locatie tanken. Zorg er voor dat u het bonnetje bewaard als bewijs dat u de auto vlak voor terugkomst heeft afgetankt.

Tanken in Amerika & Canada

Bij het ophalen van de huurauto wordt u gevraagd voor welke optie u kiest:

Vol-vol

U krijgt de auto mee met een volle tank benzine en dient de auto met een volle tank weer in te leveren. Bij het ophalen van de auto worden dan geen kosten in rekening gebracht. Dit is de goedkoopste optie. Heeft u voor deze optie gekozen en brengt u de auto met een lege of half lege tank terug? Dan wordt de gebruikte benzine in rekening gebracht tegen een nacalculatie tarief. Dit tarief is altijd hoger dan het tarief dat u vooraf betaalt.

Vol-leeg vooraf betalen

U krijgt de auto mee met een volle tank benzine. De kosten hiervan betaalt u bij het ophalen van de huurauto. Op uw huurovereenkomst staan deze vermeldt als ‘Fuel Service Option’. Het tarief dat in rekening wordt gebracht, staat vermeld op een bordje bij de balie en is vaak iets duurder dan tanken bij een benzine station. Eventuele ongebruikte benzine wordt niet terugbetaald.

Gold pakket / Gold Underage

Heeft u bij het boeken van de auto gekozen voor Alamo Gold? Dan is de Fuel Service Option inclusief. U krijgt de huurauto mee met een volle tank en mag hem, zonder extra kosten, leeg inleveren.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •