Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Adelaide Airport

Bent u van plan om een droomreis naar het prachtige Australië te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw rondreis in Adelaide, de hoofdstad van de deelstaat South-Australia. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor u zonder achteraf bijkomende kosten dit enorme land kunt ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Beleef Adelaide en omgeving met een Alamo huurauto

Adelaide is de hoofdstad van de deelstaat South-Australia en telt bijna 1,3 miljoen inwoners. De stad staat bekend als de ‘city of churches’ vanwege het feit dat de stad heel veel kerken telt. Adelaide is goed bereikbaar en ligt zeer centraal. Zo rijdt u met uw Alamo huurauto vanuit het centrum van de stad binnen twintig minuten naar het strand, naar de Mclaren vallei of de Adelaide Hills waar u met kangoeroes en koala’s kunt knuffelen. Het gebied rondom de stad is heel divers en goed te ontdekken met uw huurauto!  Op zo’n zestig kilometer van de stad ligt de Barossa vallei waar u een van de oudste wijnregio’s van Australië kunt vinden.
Ook in de stad zelf kunt u zich goed vermaken. De stad heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u een van de vele verschillende musea zoals bijvoorbeeld het South-Australian Maritime Museum en het Art Gallery of South-Australia bezoeken als u samen met uw partner reist. Als u met het hele gezin reist is het zwemmen met dolfijnen een absolute topattractie of het bezoeken van de dierentuin van Adelaide waar u de enige reuzenpanda’s in Australia kunt vinden.

Tip van een Alamo.be medewerker

Adelaide is een uitstekend startpunt van uw rondreis door Australië. Doordat de stad zo divers is kunt u hier uitstekend acclimatiseren van de lange reis die u gemaakt heeft.  Zodra u bent bijgekomen kunt u het land verder gaan ontdekken met uw huurauto. Rijd bijvoorbeeld vanuit Adelaide naar de wereldstad Melbourne. Laat u verrassen door al het moois dat deze stad u te bieden heeft! Rijd na een aantal dagen door naar Sydney waar u uw rondreis kunt afsluiten met een foto van het bekende Opera House. Als u wil kunt u ervoor kiezen om uw Alamo huurauto in te leveren in Sydney. Als u meer wil weten over deze ‘one-way’ en de daarbij behorende kosten neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Adelaide?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen
√ One-way rentals zijn mogelijk

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ADELAIDE AIRPORT
JAMES SCHOFIELD DRIVE
ADELAIDE, 5950 Australië

  0881663208
Maandag:
8:00 - 19:30
Dinsdag:
8:00 - 19:30
Woensdag:
8:00 - 19:30
Donderdag:
8:00 - 19:30
Vrijdag:
8:00 - 19:30
Zaterdag:
8:00 - 16:00
Zondag:
8:00 - 16:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •