Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Billund Airport

Gaat u met vakantie naar Denemarken? Bij Alamo.be kunt u voordelig een auto huren in Billund. Reserveer op voorhand uw huurauto en u kunt deze direct ophalen nadat u geland bent op Billund Airport. Billund is populair onder toeristen vanwege de locatie van speelgoedfabrikant LEGO en het attractiepark Legoland. Gaat u met de hele familie naar Billund? Bij Alamo.be heeft u ruime keuze in huurauto’s, waardoor u altijd een geschikte auto vindt voor elke samenstelling van uw reisgezelschap. Billund ligt op minder dan drie uur rijden van Deense hoofdstad Kopenhagen, maar u kunt ook verder richting noorden rijden naar het prachtige Noord-Jutland.

Lees meer

Ontdek Billund en omgeving met een Alamo huurauto

Reist u naar Billund dan kunt u niet om Legoland heen. Het attractiepark voor het hele gezin, waar naast vele bouwwerken van Lego ook wildwaterbanen, achtbanen en andere attracties zijn te vinden. Maar er is veel meer te doen in Billund en omgeving. In de omgeving van Billund liggen tal van kleine plaatsjes. U kunt er verschillende musea en natuurparken bezoeken. Denemarken staat ook bekend om de verscheidenheid van natuur. Zo kunt u in de omgeving van Skagen, het meest noordelijk gelegen plaatsje van Denemarken, de Radbjerg Mile bekijken met een bewegende zandduin van wel 40 meter hoog! Mons Klint is een van de meest bekende en bijzondere attracties in Denemarken, met indrukwekkende krijtrotsen die u zowel via land als per boot kunt bezichtigen. Meer van Scandinavië zien met uw huurauto? U kunt heel eenvoudig vanuit Denemarken met de boot naar Zweden of Noorwegen reizen. Pak de overzetboot in Frederikshavn naar Gotenburg of reis naar Kristiansand in Noorwegen vanuit Hirtshals.

Tip van een Alamo.be medewerker

Vlakbij Legoland tot in de buurt van het centrum van Billund loopt een pad van circa 1,5 kilometer door het Bilund Sculptuurpark. Een park met verschillende beeldhouwwerken, gemaakt van graniet, brons, keramiek en staal. Voor zowel ouderen als kinderen is het de moeite waard, want klimmen en zitten op deze beelden is toegestaan!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Billund?

√ U bent zeker van een huurauto als u deze vooraf reserveert
√ Onbeperkt aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw franchise afkopen
√ U kunt al een auto huren in Billund vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is met de benodigde verzekeringen inbegrepen

Ophaalpunt in Billund

Uw huurauto haalt u op bij de receptie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Voor het ophalen van de auto op de luchthaven van Billund hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Niets staat u nu nog in de weg om het prachtige Denemarken te ontdekken.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BILLUND AIRPORT
BILLUND AIRPORT
BILLUND, 7190 Denemarken

  4570212351
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
9:00 - 17:00
Zondag:
9:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •