Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Denemarken

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Denemarken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en ontdek comfortabel het zuidelijkste land van de regio Scandinavië. In Denemarken heeft Alamo o.a. verhuurlocaties in Kopenhagen airport en Billund airport. Als u uw huurauto via Alamo.be boekt, weet u zeker dat u een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden zonder dat daar extra kosten tegenover staan. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Ontdek Denemarken met een Alamo huurauto

Denemarken is het zuidelijkste land van de regio Scandinavië. Hiertoe behoren onder meer Noorwegen, Zweden, IJsland en Finland. Het enige land waar Denemarken aan grenst is Duitsland, verder wordt het land omringd door zowel de Noordzee als de Oostzee. De hoofdstad en tevens grootste stad van het land is Kopenhagen. Hier kunt u onder meer het wereldberoemde standbeeld van de kleine zeemeermin vinden. Ondanks het feit dat Kopenhagen geen havenstad meer is, zijn er nog wel een aantal kleine haventjes voor plezierjachten en zeilboten, zoals bijvoorbeeld de Nyhavn. Als u de stad bezoekt, vergeet dan niet om langs te gaan bij vrijstad Christiania. Krakers hebben dit deel van de stad gekraakt in 1970 en sindsdien heeft de Deense regering de krakers getolereerd onder het mom van een sociaal experiment. In het midden van het land vindt u het plaatsje Billund. Er wonen iets meer dan zesduizend mensen, maar de reden waarom deze plek populair is bij toeristen is vanwege het feit dat dit stadje de thuishaven van speelgoedfabrikant LEGO is. In deze stad is dan ook het attractiepark Legoland gelegen, wat voor het hele gezin een ontzettend leuk dagje uit is.

Maak een roadtrip door Scandinavië

Maak met uw Alamo huurauto een reis door Scandinavië. Begin uw reis in Billund en bezoek hier Legoland. Rijd vervolgens naar het noorden van Denemarken, naar Hirtshals waar u met de boot de oversteek naar Noorwegen kunt maken. Rijd vervolgens naar de Noorse hoofdstad Oslo. Ontdek deze sfeervolle stad en vervolg uw reis naar de havenstad Gotenburg in Zweden. Rijd verder langs de kustlijn van Zweden naar Malmö vanwaar u de oversteek naar Kopenhagen kunt maken. Hier kunt u eventueel uw huurauto bij een Alamo verhuurlocatie inleveren. Lees voordat u deze fantastische roadtrip maakt de algemene voorwaarden goed door.

Waarom een auto huren in Denemarken?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Het aanbod aan huurauto’s is ruim
√ Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •