Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Helsinki

Start uw Finland avontuur met een auto huren in Helsinki. U vliegt in iets meer dan twee uur naar deze hoofdstad aan het water. Deze dichtbevolkte stad in Finland blijkt een populaire en moderne stad. Van hippe musea en gezellige cafés tot aan vintage winkeltjes. Geniet van de diversiteit wanneer u langs het water loopt. Met kinderen is het reuzenrad in de haven een echte aanrader en vergeet vooral niet de lekkernijen bij de Old Market Hall te proeven.

Eigen risico op de auto  

Op elke huurwagen zit een eigen risico. Een eigen risico betekent dat u zelf voor een bepaald bedrag aansprakelijk bent. Wilt u een auto huren in Helsinki maar liever geen eigen risico? Dan kunnen wij u onze unieke No-Risk Garantie aanbieden. Hiermee koopt u het eigen risico volledig af. De overige autoverzekeringen zijn al inclusief in de prijs. Kortom, met de aanschaf van de No-Risk Garantie bent u op en top verzekerd en kunt u zorgeloos op reis.  

Breed aanbod bij een auto huren in Helsinki

We begrijpen dat het lastig kan zijn de ideale huurauto te vinden. Op onze website kunt u precies aangeven wat u zoekt. Door het brede aanbod dat we hebben, is er altijd wel een auto die voldoet aan uw wensen. Of u nu op zoekt bent naar een kleine categorie auto of juist een SUV, minivan of stationwagen. Heeft u nog vragen over de auto’s, de ruimte of andere specificaties? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar.

De voordelen van een auto huren in Helsinki via Alamo.be

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Moeiteloos de grens over naar andere Europese landen.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Koop uw eigen risico volledig af met de No-Risk Garantie.            
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.

Pech onderweg

Gelukkig komt pech onderweg niet vaak voor. Bij een auto huren in Helsinki, tekent u een huurovereenkomst, waarop u ook ons noodnummer terugvindt. Indien u pech heeft met de huurwagen, kunt u dit noodnummer bellen. Wilt u zelf iets laten repareren, geef het ons dan toch door via de nooddienst en bewaar de bonnetjes als bewijs. In het geval van een ongeluk is het altijd raadzaam de politie in te schakelen en een schaderapport op te laten maken. Overleg met de verhuurlocatie wanneer u een vervangende auto nodig heeft.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •