Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Finland

Een kleine auto huren in Finland voor een kort familiebezoek of juist een gezinsauto nodig voor de zomervakantie? Finland is met zijn ruige landschap, toeristische bezienswaardigheden en fotogenieke meren een fijn vakantieland. Met de huurauto beschikt u over alle vrijheid om het ‘land van de duizend meren’ te verkennen. Vlotten bouwen, wild spotten en vissen. In Finland geniet u van de buitenlucht en de prachtige natuur. In de zomer is het lang licht en tijdens de herfst en winter is het na een actieve dag buiten, heerlijk vertoeven bij het haardvuur binnen.

Beschikbaarheid via de website  

Via de Alamo.be website is het eenvoudig nagaan welke autotypes aansluiten op uw wensen en of deze nog beschikbaar zijn. Een passende huurwagen is belangrijker dan u denkt. Natuurlijk is het fijn om gemakkelijk tussen locaties te rijden, maar u wilt dit ook comfortabel doen en genieten van de omgeving. Bekijk daarom de ruime selectie huurwagens en de prijzen eenvoudig online. Zo is een auto huren in Finland snel geregeld! Heeft u toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Volledig verzekerd met een auto huren in Finland

Naast het resterende eigen risico, zijn bij ons alle autoverzekeringen inbegrepen. De schadeverzekering, diefstalverzekering, maar ook de aansprakelijkheidsverzekering zijn inclusief. Het eigen risico op de auto is via onze No-Risk Garantie af te kopen. U betaalt ter plaatse nog wel voor eventuele extra’s zoals een kinderzitje, winterbanden of een extra bestuurder. Wilt u een auto huren in Finland? Klik hier voor de uitgebreide huurvoorwaarden of reserveer via onze website.

De voordelen van een auto huren in Finland via Alamo.be

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Altijd verzekerd van een huurauto op vakantie.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af.
  • Mogelijk om de grens over te steken met Noorwegen en Zweden.

Optionele extra’s   

Een GPS, kinderzitje of een enkele reis boeken? Een auto huren in Finland is compleet te maken met verschillende mogelijkheden. Navigeer moeiteloos door de Finse wildernis met onze navigatiesysteem. In bepaalde gevallen moeten we overleggen we met de locatie om de beschikbaarheid te controleren. Onze klantenservice gaat hier direct achteraan en eenmaal bevestigd, betaalt u de extra’s ter plaatse. Wilt u meer informatie over de auto’s, de kofferruimte of heeft u een andere vraag? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •