Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Houston Airport

Is Houston het startpunt van uw autorondreis door de Amerikaanse staat Texas? Uw reis door Amerika begint bij Alamo.be vanaf het moment dat u uw huurauto boekt. Net als op andere bestemmingen werkt Alamo.be in Houston samen met de beste lokale autohuur partners. Alamo.be biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.be zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. De afstanden in Texas zijn vrij groot, u wilt zich dus geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.be dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek Houston en omgeving met een Alamo huurauto

Houston is de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas en ligt aan de Golf van Mexico. De stad is beroemd vanwege het Nasa Space Center en de zin ‘Houston, we have got a problem’, toch heeft Houston de bezoeker veel meer te bieden. Zo is het Museum district en een bezoek aan de Houston Zoo een absolute must. De afstanden in Houston zijn vrij groot dus uw huurauto komt hier goed van pas. Heeft u de stad gezien en bent u toe aan zon, zee en strand? Op nog geen uur rijden van Houston vindt u de badplaats Galveston. Rij vanuit hier langs de kust richting Corpus Christi en maak kennis met dit onbekende deel van Texas. Steden die u ook zeker niet mag overslaan tijdens uw autorondreis door Texas zijn Dallas, Austin en Fort Worth.

Tip van een Alamo.be medewerker

Heeft u kennis gemaakt met Texas en nog tijd over? Rij dan met uw huurauto richting de staten Mississippi en Tennessee en ontdek de muzikaliteit van het Diepe Zuiden. Het is een pittig stukje rijden maar steden als Nashville en Memphis zijn meer dan de moeite waard.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Houston?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Houston kan ik mijn huurauto ophalen?

Afhankelijk van het vliegveld waar u op vliegt kunt u uw huurauto hier ophalen:

George Bush Intercontinental Airport

Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de borden ‘bagagge claim’. Hiervandaan loopt u naar buiten naar de Shuttle Bus pick-up area. De shuttle bus brengt u naar de Alamo balie waar u de sleutel van uw huurauto kunt ophalen. Mocht de Alamo balie bij aankomst gesloten zijn, loop dan in de terminal naar de Alamo balie. Hier zal een medewerker u verder op weg helpen. Nadat u de huurauto heeft opgehaald is het zo’n 32 kilometer rijden naar het centrum van Houston.

Houston William P. Hobby Airport

Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de borden ‘bagagge claim’. Hiervandaan loopt u naar buiten naar de Shuttle Bus pick-up area. De shuttle bus brengt u naar de Alamo balie waar u de sleutel van uw huurauto kunt ophalen. Nadat u de huurauto heeft opgehaald is het zo’n 11 kilometer rijden naar het centrum van Houston.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Heeft u uw huurauto in Houston opgehaald en wilt u de auto in een andere stad of staat inleveren? Neem dan contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HOUSTON GEORGE BUSH ARPT
17300 PALMETTO PNES
HOUSTON, (TX), 77032 USA

  8335111743
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •