Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Austin Airport

Heeft u altijd al eens een rondreis willen maken door “the lone star” state Texas? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw rondreis in Austin, de hoofdstad van de grootste staat van Amerika. Bij Alamo maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt! U kunt dus de hele staat ontdekken zonder dat u achteraf een kilometerheffing krijgt. Bovendien is het gunstige prijstarief inclusief de benodigde verzekeringen en hoeft u als bestuurder nog géén jaar uw rijbewijs te hebben.

Lees meer

Ontdek Austin en omgeving met een Alamo huurauto

Austin is de hoofdstad van de staat Texas. Er wonen ongeveer 790.000 mensen! In de jonge en dynamische stad hebben veel technologische bedrijven een kantoor gevestigd. Het is mede hierom dat de stad in plaats van Silicon Valley, Silicon Hills wordt genoemd. De stad kent verschillende universiteiten waardoor de stad zowel s ‘avonds als overdag zeer levendig is. Toeristen kunnen een bezoek brengen aan het “Lady Bird Johnson Wildflower Center” dit is een botanische tuin die geheel is ingericht met inheemse Amerikaanse planten. Erg imponerend is het State Capitol in Austin dat zeer toegankelijk is voor toeristen. Op ongeveer een uurtje rijden van Austin ligt het Balcones Canyonlands National Wildlife Refuge. In dit natuurpark kunt u verschillende zeldzame vogels spotten of gewoon tijdens een wandeling door het park tot rust komen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Mis niets van Texas en maak een rondreis langs de vier grootste steden van deze Staat! Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en bovendien kunt u bij Alamo uw huurauto op een andere plaats inleveren dan waar u deze in eerste instantie heeft opgehaald! Begin uw reis door Texas in Austin en rijd via San Antonio en Houston naar uw eindbestemming Dallas.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Austin?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Breed aanbod aan nieuwe huurauto’s
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Zelf uw huurauto kiezen op de luchthaven van Austin

Ophaalpunt in Austin

Volg de borden op het vliegveld naar de “bagage claim” die gevestigd is op de eerste verdieping van de terminal. Vanaf hier volgt u de borden richting de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
AUSTIN AIRPORT
3819 PRESIDENTIAL BLVD
AUSTIN, (TX), 78719 USA

  8443662656
Maandag:
6:30 - 23:30
Dinsdag:
6:30 - 23:30
Woensdag:
6:30 - 23:30
Donderdag:
6:30 - 23:30
Vrijdag:
6:30 - 23:30
Zaterdag:
6:30 - 23:30
Zondag:
6:30 - 23:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •