Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Memphis Airport

Memphis is het ideale startpunt om met uw huurauto een rondreis door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten te maken. Op de luchthaven kunt u, nadat u uw bagage heeft opgehaald, gelijk doorlopen naar de autoverhuurbalie. Hier sluit u de huurovereenkomst voor uw autohuur af. Nadat het papierwerk in orde is gemaakt, krijgt u de sleutel van uw huurauto en loopt u de parkeergarage in. De huurauto’s van Alamo staan hier per categorie geparkeerd. U kunt zelf uw eigen huurauto kiezen uit de categorie die u heeft gereserveerd.

Lees meer

Ontdek Memphis en omgeving met een Alamo huurauto

Memphis is vooral bekend als “birthplace van rock ’n roll”. In de Sun Studio’s brak Elvis Presley definitief door met zijn eerste single That’s Allright, die daar is opgenomen. Ook Graceland is natuurlijk een must see voor Elvis fans en muziekliefhebbers. Met een huurauto bereik je eenvoudig vanuit je hotel het beroemde Beale Street met zijn Bluesclubs en live muziek.

Tip van een Alamo.be medewerker

Wilt u na een bezoek aan Memphis nog meer muziek? Rij dan met uw huurauto de Mississippi Delta in. Bezoek onder andere het plaatsje Clarksdale of rij naar Indianola om het BB King museum te bekijken.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Memphis?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Memphis kan ik mijn huurauto ophalen?

De autohuur locatie van Alamo bevint zich op de luchthaven van Memphis. Als u bij de bagage band uw bagage heeft opgepikt, volgt u de bordjes naar de autohuur balies. Daar kunt u bij de Alamo balie uw huurauto ophalen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MEMPHIS INTL ARPT
2495 WINCHESTER RD
MEMPHIS, (TN), 38116 USA

  8443709801
Maandag:
7:00 - 21:00
Dinsdag:
7:00 - 21:00
Woensdag:
7:00 - 21:00
Donderdag:
7:00 - 21:00
Vrijdag:
7:00 - 21:00
Zaterdag:
7:00 - 21:00
Zondag:
7:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •