Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amerika

Een auto huren in Amerika voor een fantastische rondreis? Boek deze dan voordelig via Alamo.be. Wij bieden u namelijk een all inclusive pakket. Zo zijn de benodigde verzekeringen inbegrepen en kunt u uw huurauto eenvoudig annuleren of wijzigen. Bovendien hebben wij een groot aantal verhuurlocaties in Amerika, waardoor u altijd een ruime keuzemogelijkheid heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om uw auto ergens anders weer in te leveren. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw route.

Ontdek Amerika met een huurauto

Of u nu een rondreis gaat maken door het westen of het oosten van de Verenigde Staten, een auto huren in Amerika is bij Alamo.nl altijd voordelig. In het oosten van Amerika vindt u de grote steden als New York City of Washington. In het westen van Amerika vindt u de mooiste nationale parkeren. Vlieg bijvoorbeeld op San Francisco, Las Vegas of Los Angeles en start uw rondreis door het westen. Bent u op zoek naar de zon? Boek dan een huurauto in Florida vanaf bijvoorbeeld Miami of Orlando. En heeft u langer dan twee weken de tijd? Combineer dan uw rondreis door Florida met een paar dagen in de regio Deep South en eindig uw reis in bijvoorbeeld Memphis of New Orleans.

Amerika boekingen tot 12 uur van te voren annuleren

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor USA en Canada is dit zelfs verkort naar 12 uur. Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

Tijdens uw rondreis door de USA bent u volledig verzekerd

Met uw huurauto gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Amerika zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Reist u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse drie extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Bovendien ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op onze website kunt u ook kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders vanaf 21 jaar verzekerd.

One-way auto huren in Amerika

Wist u dat u de huurauto ook op een andere locatie kunt inleveren? Voornamelijk in het westen van Amerika en in Florida zijn deze zogeheten one-ways erg populair, maar bij ons zijn bijna alle combinaties in Amerika mogelijk. Tijdens het reserveren van een huurauto worden de eventuele achterlatingskosten getoond in het boekingsproces. In sommige gevallen zijn deze kosten op aanvraag. Voor de volgende routes in de USA worden er in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening gebracht:

  • Bij het huren van een auto binnen de staat Florida en Californië.
  • Met een one-way tussen Californië en Arizona en vice versa.
  • Met een one-way tussen Californië en Nevada en vice versa.

Waarom een auto huren in Amerika via Alamo.be?

√ Onze tarieven zijn altijd inclusief alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.

√ Ruime keuze aan huurauto’s en verhuurlocaties.

√ U kunt voor slechts € 3,50 per dag uw eigen risico afkopen, dankzij onze No Risk-garantie.

√ Wij bieden u aantrekkelijke tarieven.

√ Gunstige annuleringsvoorwaarden tot 12 uur voor ophalen.

Rondreizen met een huurauto en een camper in Amerika?

Wilt u alleen een auto in Amerika huren of wilt u ook een rondreis per camper maken? De combinatie van autohuur en camperhuur is voor veel reizigers een ideale oplossing. U huurt dan bijvoorbeeld een auto voor uw verblijf in de stad en gaat vervolgens met uw huurcamper op pad. Voor het huren van een camper verwijzen wij u naar onze partner Worldwide Campers. Onze medewerkers van onze customer service werken voor beide merken en helpen u graag op weg.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •