Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amerika

Een auto huren in Amerika voor een fantastische rondreis? Boek deze dan voordelig bij Alamo.be. In de USA heeft Alamo een groot aantal autoverhuur locaties. Hierdoor beschikt u altijd over een locatie in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en biedt een All-Inclusive pakket. Bij Alamo zijn de huurauto’s in Amerika maximaal 9 maanden oud en heeft u de mogelijkheid om de huurauto op een andere locatie in te leveren. Binnen Californië en Florida kan dit meestal zonder meerkosten.

Ontdek Amerika met een huurauto

Of u nu een rondreis gaat maken door het westen of het oosten van Amerika. Bij Alamo.be boekt u altijd voordelig een huurauto. In het oosten van Amerika vindt u de grote steden als New York, Washington en Philadelphia. In het westen van Amerika vindt u de mooiste nationale parkeren die met een huurauto van Alamo goed te bereiken zijn. Vlieg op San Francisco, Los Angeles of Las Vegas en start uw rondreis door het westen met een Alamo huurauto. Bent u op zoek naar de zon? Boek dan een huurauto in Florida vanaf bijvoorbeeld Miami of Orlando. Tijdens een rondreis door Florida bezoekt u natuurlijk de pretparken Disney World en Universal Studios en kunt u krokodillen spotten in Everglades National Park. Heeft u langer dan 2 weken? Combineer een rondreis door Florida dan met een paar dagen in de regio Deep South en eindig uw reis in bijvoorbeeld Memphis of New Orleans.

Ook tijdens uw rondreis door de USA bent u volledig verzekerd

Met een Alamo huurauto gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor de USA zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Alamo.be kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd.

One-way auto huren in Amerika

Op Alamo.be kunt u heel eenvoudig een auto huren bij één van de vele autoverhuurlocaties in Amerika. U kunt er voor kiezen om de huurauto in te leveren op een andere verhuurlocatie. Het voordeel hiervan is dat u niet het stuk terug hoeft te rijden en dus optimaal kunt genieten van uw rondreis per huurauto door de Verenigde Staten. Voornamelijk in het westen van Amerika en in Florida zijn one-ways erg populair, maar bij Alamo zijn bijna alle combinaties in Amerika mogelijk. Voor de volgende routes in de USA worden er in de meeste gevallen geen drop-off kosten in rekening gebracht:

  • Auto huren binnen de staat Florida
  • Een one-way tussen Californië en Arizona en vice versa
  • Een one-way tussen Californië en Nevada en vice versa

Tijdens het reserveren van een huurauto worden de drop-off kosten getoond in het boekingsproces. In sommige gevallen zijn de drop-off kosten op aanvraag. Één van onze medewerkers informeert u dan over de eventuele drop-off kosten. Heeft u vragen over drop-off kosten in Amerika? Neem dan gerust contact op met onze reserveringsafdeling.

Waarom een auto huren in Amerika via Alamo.be?

√ De tarieven voor autohuur in Amerika zijn altijd inclusief de benodigde verzekeringen
√ Ruime keuze aan nieuwe huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Altijd ongelimiteerde kilometers inclusief in de huurtarieven voor de USA
√ Alamo heeft autoverhuurlocaties op bijna alle luchthavens in Amerika
√ U hoeft bij Alamo niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alle Alamo huurauto’s zijn voorzien van airconditioning.

Bent u op zoek naar toeristische informatie per staat bezoek dan de website van verkeersbureaus.info. Camper huren in Amerika? Bezoek dan de website van WorldWide Campers!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •