Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Dallas Fort Worth Airport

Dallas is het perfecte startpunt van uw autorondreis door Texas in Amerika. Het vliegveld ligt tussen de steden Dallas en Fort Worth en is de drukste luchthaven van Texas. Net als op andere bestemmingen werkt Alamo.be op Dallas Fort Worth International Airport samen met de beste lokale autohuur partners. Alamo.be biedt de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.be zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. De afstanden in Texas zijn vrij groot, u wilt zich dus geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.be dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek Dallas en Fort Worth met een Alamo huurauto

Dallas is na Houston de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas en een absolute must visit voor liefhebbers van kunst en architectuur. Maar ook als u van shoppen of lekker eten houdt bent u hier aan het juiste adres. Uiteraard mag ook een bezoek aan het Sixt Floor Museum niet ontbreken. Dit museum geeft een duidelijk beeld van de vele achterliggende theorieën die er bestaan over waarom de Amerikaans president John F. Kennedy vermoord zou zijn. Op zo’n 25 minuten rijden van Dallas Fort Worth International Airport vindt u het cowboystadje Fort Worth. Bezoek hier Billy Bobs, ‘s werelds grootste Honky Tonk, en de Stockyards. Fort Worth is alles wat u verwacht van een cowboystad. Steden die u ook zeker niet mag overslaan tijdens uw autorondreis door Texas zijn Houston, Austin en San Antonio.

Tip van een Alamo.be medewerker

Heeft u kennis gemaakt met Texas en nog tijd over? Rij dan met uw huurauto richting de staten Mississippi en Tennessee en ontdek de muzikaliteit van het Diepe Zuiden. Het is een pittig stukje rijden maar steden als Nashville en Memphis zijn meer dan de moeite waard.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Dallas?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar op Dallas Fort Worth International Airport?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de borden ‘bagagge claim’. Hiervandaan loopt u naar buiten naar de Shuttle Bus pick-up area. De shuttle bus brengt u naar de Alamo balie waar u de sleutel van uw huurauto kunt ophalen. Wilt u de huurauto na sluitingstijd inleveren? Dat kan! Voor de National/Alamo balie staat een brievenbus waar u de sleutel in kunt doen. Nadat u de sleutels heeft ingeleverd gaat u een verdieping omhoog om de shuttle bus naar de terminal te pakken.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Heeft u uw huurauto op Dallas Fort Worth International Airport opgehaald en wilt u de auto in een andere stad of staat inleveren? Neem dan contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DALLAS FORT WORTH AIRPORT
2424 E 38TH STREET
DALLAS, (TX), 75261 USA

  8336350437
Maandag:
6:00 - 23:00
Dinsdag:
6:00 - 23:00
Woensdag:
6:00 - 23:00
Donderdag:
6:00 - 23:00
Vrijdag:
6:00 - 23:00
Zaterdag:
6:00 - 23:00
Zondag:
6:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •