Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nashville Airport

Bent u van plan om een rondreis door het Diepe Zuiden van Amerika te maken en daarbij het swingende Nashville, Tennessee als startpunt te gebruiken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be. Op Alamo.be huurt u gemakkelijk en goedkoop uw huurauto met veel extra’s. U huurt bij Alamo altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers dus het maakt niet uit hoeveel u rijdt. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het lage prijstarief en kunt u uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag afkopen. Wacht dus niet langer en reserveer vandaag nog!

Lees meer

Beleef Nashville en omgeving met een Alamo huurauto

Nashville is de hoofdstad van de zuidelijke staat Tennessee. Met ongeveer zeshonderdduizend inwoners is het na Memphis de grootste stad van de staat. Niet alleen is de stad de hoofdstad van Tennessee, maar de stad wordt ook wel de hoofdstad van de countrymuziek genoemd. Voor muziekliefhebbers is het bezoeken van Nashville een absolute must. De stad herbergt vele musea die gericht zijn op de muziekindustrie zoals bijvoorbeeld het Nashville Songwriters Hall of Fame. Al met al is het niet voor niets dat Nashville als bijnaam “Music City” heeft gekregen. Met uw huurauto van Alamo kunt u ook verschillende dingen buiten de stad bezoeken zoals bijvoorbeeld het Cheatham Wildlife Management Area en iets verder ligt het natuurpark genaamd “land between the lakes.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak van Nashville het startpunt van uw rondreis door Amerika. Door de centrale ligging kunt u zowel gemakkelijk naar de kust van Chicago in het noorden rijden via Indianapolis bijvoorbeeld, of juist naar het bruisende New Orleans in het zuiden waar u met name in de zomer kunt genieten van heerlijke temperaturen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Nashville?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De keuze aan huurauto’s is ruim
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U hoeft bij Alamo niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Het huren van een auto is ter plaatse vaak duurder

Ophaalpunt in Nashville

Als u aankomt op het vliegveld van Nashville volg dan de borden naar de begane grond, de verdieping nog onder de bagage band. Hier volgt u de borden naar de Alamo balie, waar u het huurcontract tekent en de sleutels van uw huurauto ontvangt.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
NASHVILLE INTL ARPT
1 TERMINAL DR
NASHVILLE, (TN), 37214 USA

  8443702402
Maandag:
6:00 - 23:59
Dinsdag:
6:00 - 23:59
Woensdag:
6:00 - 23:59
Donderdag:
6:00 - 23:59
Vrijdag:
6:00 - 23:59
Zaterdag:
6:00 - 23:59
Zondag:
6:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •