Logo Alamo.nl

Inloggen

Contact

Wilt u graag een reservatie maken op onze website? Of heeft u (algemene) vragen over de huurauto’s, autoverhuurlocaties of service van Alamo.be? Ons customer service team helpt u graag verder. Heeft u vragen over een reservatie die niet rechtstreeks bij ons is gemaakt, bijvoorbeeld via een reisorganisatie of vergelijkingssite? Dan raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met hen. Wij hebben geen inzicht in reservaties die niet worden gemaakt via Alamo.be. Alle reservaties via Alamo.be worden afgehandeld door Target Travel Services.

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met ons opnemen:

Telefonisch contact:

Onze customer service is telefonisch bereikbaar via +31 30 693 0136. Op maandag t/m vrijdag kunt u ons bereiken van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u ons een e-mail sturen. En ervaart u ter plaatse problemen met uw reservering? Neem dan vooral telefonisch contact met ons op. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer dat staat vermeld op de autohuurvoucher.

E-mail:

Per post:

Target Travel Services
Bisonspoor 3002 – A701
NL-3605 LT Maarssen
Nederland

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •