Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren New York

Gaat u op reis naar New York en wilt u een auto huren tijdens uw vakantie in Amerika? Een auto huren in New York bij Alamo.be heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn er meerdere verhuurlocaties in New York, waardoor er altijd een verhuurlocaties aansluit bij uw bestemming. Daarnaast zit binnen het prijstarief van Alamo ongelimiteerd kilometers inbegrepen en alle benodigde verzekeringen, zoals een schade, diefstal en aansprakelijkheid. Zo heeft u alles op voorhand geregeld en hoeft u ter plaatse geen verzekeringen meer af te sluiten. 

Lees meer

Een auto huren in New York

Behalve New York City heeft de staat New York veel meer te bieden. Ontdek de omgeving van New York en rijd richting de volkswijk Harlem, waar u kunt luisteren naar live jazz muziek tot aan Brooklyn, waar veel kunstenaars vertoeven. Daarnaast kunt u richting de indrukwekkende Niagara Falls rijden vlakbij Buffalo, en een bezoek brengen aan de Adirondack bergen. Deze adembenemende bergketens worden beschermd, waardoor de prachtige natuurlijke landschappen blijven bestaan. In de buurt kunt u ook stoppen bij één van de honderden lokale wijngaarden. Bovendien mag natuurlijk Manhattan niet op dit lijstje ontbreken.

De tip van een Alamo.be medewerker

Als u een auto huurt bij Alamo.be is het handig om van te voren de voorwaarden goed door te lezen. Wist u dat het mogelijk is om een one-way te maken bij Alamo? De huurauto kunt u namelijk op een andere verhuurlocatie inleveren. Bekijk alle one-way opties en mogelijke drop-off kosten in New York. Een auto huren in New York kan ook met meerdere bestuurders. Kies voor het Alamo Gold pakket, want met dit pakket kunt u 3 extra bestuurders toevoegen aan het huurcontract zonder extra kosten. Het is wel belangrijk dat de creditcard op naam staat van de hoofdbestuurder.

Waarom een auto huren bij Alamo?

√ Altijd inclusief de benodigde verzekeringen
√ Ruim aanbod en keuze uit diverse autocategorieën
√ Een auto huren in New York met ongelimiteerde kilometers
√ Altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto

Verhuurlocaties in New York

Wist u dat er meer dan 14 verschillende verhuurlocaties zijn in New York? Als u een auto wil huren in New York kunt u dat doen op de volgende locaties: Newark Airport, JFK Airport, Laguardia Airport, Manhattan West 44TH Street of Broadway Manhattan. De procedure voor het ophalen van een auto is op elke verhuurlocatie hetzelfde. Na het ondertekenen van het huurcontract, neemt u de sleutels in ontvangst en kunt u direct wegrijden! Vraag nu een vrijblijvende offerte op of neem bij vragen contact op met de customer service.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •