Logo Alamo.nl

Inloggen

Promoties

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke autohuur aanbieding voor uw vakantie of rondreis met een huurauto? Hier vindt u alle lopende aanbiedingen en eventuele kortingscodes. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Alamo.be.

korting op uw autohuur

Geen November Blues, maar korting op uw autohuur!

Op de 4e vrijdag in november is het Black Friday, een van oorsprong Amerikaanse feestdag. Het is altijd op de eerste vrijdag na Thanksgiving. Op Black Friday zelf, het daaropvolgende weekend en de maandag die aansluitend op het weekend volgt (Cyber Monday) gelden er tal van kortingen in (online) winkels. Aangezien november soms wordt gezien als een wat sombere maand, het heeft bijvoorbeeld als bijnaam: November Blues, geldt er bij Alamo.be geen Black Friday deal, maar ontvangt u in de hele maand november € 50,- korting op uw autohuur.

members only alamo.be

Ontvang korting als Member van Alamo.be!

Als Member van Alamo.be krijgt u altijd 5% korting op uw huurauto. Deze korting wordt al berekend tijdens de eerste boeking die u maakt. Het lidmaatschap van Members Only kost u eenmalig € 17,50 en is daarna altijd geldig.

aanbieding of korting alamo.be

Geen passende aanbieding of korting gevonden?

Meld u dan aan voor de Alamo.be nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen van alle autohuur locaties wereldwijd.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •