Logo Alamo.nl

Inloggen

Over ons

Sinds 1995 wordt via Alamo.be online autohuur aangeboden door Target Travel Services in Maarssen. Het verkoopkantoor van Target Travel Services is gespecialiseerd in marketing en verhuur van auto’s wereldwijd via het netwerk van Alamo. Op Alamo.be vindt u meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Bij vragen wordt u direct geholpen door de ervaren medewerkers van Target Travel Services, die ook uw reservaties verwerken.

25 jaar autohuur ervaring

Sinds Alamo 25 jaar geleden actief werd op de Nederlandse markt, zijn de medewerkers van Alamo.be al bezig met autohuur. Als 20 jaar biedt Alamo.be online autohuur en was daarmee een van de eerste online autohuur aanbieder. Die jarenlange ervaring maakt dat de medewerkers van de customer service afdeling weten dat persoonlijk contact en snelle service belangrijk is voor de klant.

Duidelijke informatie

Voornamelijk over verzekeringen zijn vaak veel vragen. Wij streven ernaar de informatie niet alleen op onze website, maar ook tijdens het boekingsproces zo duidelijk en volledig mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld op het voucher duidelijk lezen wat er wel en niet inbegrepen is in de autohuur.

24/7 service

Wij zorgen er voor dat uw autohuur reservatie direct verwerkt wordt, ook ’s avonds en in het weekend. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Als u ons tijdens kantooruren belt, wordt de telefoon altijd direct door een van onze medewerkers opgenomen.

Vaste klanten

Een groot aantal van onze klanten boekt hun huurauto al jarenlang via Alamo.be. Trouwe klanten worden beloond, daarom bieden wij onze vaste klanten de mogelijkheid om “Members Only: te worden. Als “Member” ontvangt u, na de eenmalige aanmeldkosten van € 17,50, een vaste korting van 5% op al uw boekingen. Ook bij uw allereerste boeking kunt u al lid worden en meteen profiteren van een korting op uw huurauto.

Enterprise Holdings Inc.

Alamo is onderdeel van Enterprise Holdings Inc. Enterprise Holdings, één van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo is in 1976 gestart met 4 locaties in Florida en groeide al snel uit tot een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika. Inmiddels heeft Alamo wereldwijd meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •