Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nederland

Altijd al eens de minder bekende plekjes in Nederland willen bezoeken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en ga op ontdekking! De verzekeringen met betrekking tot schade, diefstal en aansprakelijkheid zijn inbegrepen in het voordelige prijstarief. Dit geldt ook voor lokale belastingen en/of luchthavenbelastingen. In Nederland heeft Alamo drie verhuurlocaties, namelijk op Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam Centraal Station en in Eindhoven. Zit uw gewenste locatie hier niet tussen, kijk dan eens op onze partnersite RNTaCar.

Lees meer

Ontdek Nederland met een Alamo huurauto

Nederland heeft meer te bieden dan de grote steden in de randstad. Ga op zoek naar het bourgondische leven in Maastricht en geniet van het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburgse landschap. Als de zon schijnt kunt u er ook voor kiezen om heerlijke verse vis in een oud Zeeuws dorpje te eten. Wanneer u meer van natuur houdt, maak dan een wandeling op de Veluwe. Nederland heeft voor ieder wat wils, en als u in Nederland niet kunt vinden wat u zoekt, gebruik dan uw huurauto om andere delen in Europa te ontdekken. Zit uw gewenste verhuur locatie er niet tussen? Target Travel Services biedt naast Alamo.be ook RNTaCar aan. Deze autoverhuurder biedt behalve Alamo ook andere verhuurders aan zoals Europcar en Hertz, zodat u kunt kiezen uit meer dan 100 locaties in Nederland.

Begin uw roadtrip door Europa in Nederland

Nederland is de ideale startplaats van uw roadtrip door Europa. Of u nu naar Oost-Europa of naar Zuid-Europa wilt rijden vanuit Nederland kan het allemaal. Rijd bijvoorbeeld via België en Frankrijk naar Spanje en geniet van het heerlijke weer in de miljoenenstad Barcelona. Of wat dacht u van een reis naar Wenen via München! U kunt ervoor kiezen om uw auto op een andere Alamo verhuurlocatie terug te brengen dan waar u deze in eerste instantie heeft opgehaald. Lever uw auto bijvoorbeeld in Wenen in en neem het vliegtuig terug naar Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Wat is er inclusief in het tarief in Nederland

√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald.

Verhuurlocaties Nederland

Target Travel Services biedt naast Alamo.nl ook autoverhuur aan via RNTaCar. RNTaCar werkt samen met alle grote aanbieders, zoals Europcar en Hertz waardoor er altijd wel een verhuurlocatie bij u in de buurt te vinden is. In Nederland kunt u kiezen uit meer dan 150 locaties verspreid over meer dan 35 steden. U huurt altijd een betrouwbare en veilige huurauto inclusief de benodigde verzekeringen. Daarnaast betaalt u slechts een aanbetaling en de rest als u de huurauto ophaalt.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •