Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Spanje

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Spanje? Boek deze dan op Alamo.be. In Spanje heeft Alamo 133 autoverhuurlocaties. Hierdoor beschikt u altijd over een huurauto in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en biedt een All-Inclusive pakket, zodat u ter plaatse geen extra verzekeringen voor uw huurauto hoeft af te sluiten. Wilt u geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope No-Risk Garantie. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto!

Lees meer

Ontdek Andalusië met een huurauto

Spanje heeft met een huurauto veel te bieden. De wegen zijn uitstekend en de afstanden zijn goed te overzien. U kunt een huurauto reserveren vanuit bijvoorbeeld Madrid en deze inleveren in Malaga. U ontdekt met uw huurauto dan het authentieke Spanje: Andalusië. In Andalusië vindt u de bekende steden Sevilla, Malaga, Granada en Cordoba. Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en heeft veel te bieden. U kunt hier de hele dag rondlopen en genieten van de bezienswaardigheden, leuke tapasrestaurantjes en een Flamenco voorstelling bijwonen. Met uw huurauto bereikt u binnen 2 uur de steden Malaga of Cordoba, die absoluut een bezoekje waard zijn als u rondreist met een huurauto door Andalusië.

Auto huren tijdens uw zonvakantie in Spanje

Wilt u genieten van een zonvakantie aan de Costa Brava? Vlieg dan met bijvoorbeeld Transavia of Vueling naar Gerona of Barcelona. Vanaf beide luchthavens kunt u heel eenvoudig een huurauto ophalen. Wij raden u aan om een auto te huren voor Spanje voordat u vertrekt. U voorkomt hierdoor teleurstelling ter plaatse als er geen huurauto’s meer beschikbaar zijn. Voornamelijk in augustus is het aan de Costa Brava erg druk.

Vanuit Girona bent u binnen 45 minuten in populaire badplaatsen als Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes. Bij de meeste hotels aan de Costa Brava kunt u gratis parkeren. Zo hoeft u niet op zoek naar een parkeerplaats voor uw huurauto. Interesse in een dagexcursie naar Barcelona? Rij met uw huurauto naar een plaats in de buurt van Barcelona, parkeer daar uw huurauto en ga met de trein naar het centrum van Barcelona. U bespaart hoge parkeerkosten en arriveert op een relaxte manier midden in het centrum van Barcelona.

Wat is er inclusief in het tarief in Spanje?

Als u een huurauto boekt via Alamo.be gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autohuur in Spanje zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Het is ook mogelijk om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract. Hiervoor betaalt u een bedrag per dag ter plaatse en zo kunnen er meer personen rijden in de huurauto.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •