Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren België

Een auto huren in België voor een vakantie in eigen land? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be. Maak een rondreis door België en ontdek de prachtige plekken die uw land rijk is. Naast de bekende steden Brussel en Antwerpen kunt u bijvoorbeeld ook aan de kust heerlijk vertoeven. Bij Alamo.be zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, vanwege het brede aanbod aan huurauto’s zit er altijd wel huurauto tussen die aan uw wensen voldoet. Wacht dus niet langer en huur vandaag nog uw huurauto.

Lees meer

Ruim aanbod autoverhuur locaties

Wilt u deze zomer toch graag op vakantie in eigen land of in Europa? Een auto huren in België kan vanaf verschillende verhuurlocaties, waardoor er altijd wel een locatie bij u in de buurt is. En wist u dat u ook de grens mag oversteken? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan buurlanden Nederland of Frankrijk, of rijd naar de Spaanse kust. Voor slechts 3,5 euro per dag kunt u uw eigen risico bij ons afkopen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw comfortabele huurauto. België is de perfecte uitvalsbasis van een vakantie in Europa.

Auto huren in België

Onze ruime huurauto’s bieden ruimte voor het hele gezin en alle koffers. Bij Alamo.be kunt u zelfs kiezen voor een 7 persoons huurauto, zodat u alle ruimte heeft en met een groot gezelschap op reis kunt. Gaat u met z’n tweeën? Kies dan bijvoorbeeld voor een compacte, maar niet minder comfortabele optie. Ook een auto huren in België? Boek eenvoudig een betrouwbare huurauto of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Waarom huren via Alamo.be?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s en verhuurlocaties.
√ Zonder extra kosten uw huurauto bij een andere Alamo verhuurlocatie in België terugbrengen.
√ 24/7 noodnummer, waardoor u altijd iemand kan bereiken in geval van nood.
√ Een auto huren in België is zorgeloos, u gaat namelijk altijd de weg op in een zeer grondig schoongemaakte huurauto.

Verhuurlocaties België

Kies uit het ruime aanbod voor de verhuurlocatie bij u in de buurt. Houd er rekening mee dat u een beperkt aantal kilometers per dag kunt rijden zonder extra toeslag. Dit aantal is afhankelijk van het aantal dagen dat u de auto huurt. Onderstaand vindt u het aantal kilometers dat u kunt rijden in combinatie met het aantal huurdagen. Bekijk ook de voorwaarden.

Aantal huurdagen Maximaal aantal te rijden kilometers
1 tot en met 5 dagen 150 km per dag incl.
6 dagen 125 km per dag incl.
7 tot en met 27 dagen 110 km per dag incl.
Meer dan 28 dagen 100 km per dag incl.
  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •