Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Italië

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Italië en wilt u nog een goedkope auto huren? Boek deze huurauto dan voordelig op Alamo.be. Met een huurauto van Alamo geniet u van volledige vrijheid en kunt u op een ultieme manier Italië ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een huurauto in Toscane vanaf Pisa of de meren wilt bezoeken vanuit Milaan, op Alamo.be vindt u altijd een geschikte huurauto voor uw reis door Italië.

Lees meer

Ontdek Italië met een Alamo huurauto

Italië staat bekend om de rijke cultuur en geschiedenis en vooral om het heerlijke eten. Overal vindt u restaurantjes waar u kunt genieten van een typisch Italiaans gerecht met natuurlijk een overheerlijke wijn. De grote steden in Italië, die met een huurauto prima te bereiken zijn bieden veel sfeer. Of u nu houdt van musea, idyllische straatjes of winkelen, in Italië vindt u het allemaal. Ontdek met een huurauto de binnenlanden van Italië en bezoek bijvoorbeeld een wijnproeverij. Chianti, de bekendste wijn uit Italië, vindt u in de wijnstreken van Toscane. Met een huurauto vanuit Pisa of Florence kunt u dit gebied makkelijk bereiken. In de buurt vindt u ook leuke steden als Siena en Lucca, die absoluut een bezoek waard zijn.

Ga verzekerd de weg op met een huurauto van Alamo

Als u via Alamo.be uw autohuur boekt, bent u automatisch verzekerd tegen schade, diefstal en aansprakelijkheid. Meestal houdt u dan nog wel een eigen risico op de huurauto. Het eigen risico ter plaatse afkopen is relatief duur en daarom kunt u op Alamo.be kiezen voor onze voordelige No-Risk Garantie. U koopt dan vooraf het eigen risico af zodat u in Italië zorgeloos kunt genieten van de huurauto.

Waarom een auto huren in Italië via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ Veel autohuur locaties op het vaste land en de eilanden van Italië
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •