Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Canada

Canada is een groot land met veel ruimte en rust. U vindt er prachtige natuur en moderne en levendige steden als Vancouver, Calgary en Toronto. U kunt in Canada nog uren rondrijden in een huurauto en niemand tegen komen. Het is zelfs mogelijk om grizzly beren te spotten langs de weg! Een auto huren in Canada doet u eenvoudig en snel in vier gemakkelijke stappen. Op Alamo.be vindt u voordelige autohuur tarieven voor Canada inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. Zo kunt u in alle vrijheid genieten van een rondreis door Canada.

Auto huren in Canada via Alamo.be

Canada is bij uitstek geschikt om een auto te huren. Regel dit bij voorkeur vooraf in Nederland zodat u in Canada bij de autoverhuurder niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Canada? Boek deze dan op Alamo.be. In Canada heeft Alamo meer dan 70 autoverhuurlocaties en de locaties bevinden zich zowel in de steden als op de grote luchthavens. Hierdoor is er altijd een geschikte verhuurlocatie voor u in de buurt van uw bestemming. Wij bieden auto’s aan die maximaal 9 maanden oud zijn en u kunt ervoor kiezen om de auto op een andere locatie in te leveren, een zogeheten one-way.

Tijdelijk: Amerika boekingen tot 12 uur van te voren annuleren

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit in deze tijd van Corona zelfs verkort naar 12 uur zodat u rustig uw testuitslag kunt afwachten. Dat is positief nieuws waarbij we natuurlijk altijd hopen op een negatieve uitslag. Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

De huurprijs voor autohuur Canada is inclusief

Als u een huurauto boekt via Alamo.be gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Canada zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Reist u samen met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse drie extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Wilt u graag een auto huren in Canada, maar bent u nog geen 25 jaar? Dan raden wij u het Gold Underage pakket aan. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd.. In Canada heeft u een eigen risico van tussen de 800 CAD en 1500 CAD op de huurauto. Dit bedrag kunt u afkopen d.m.v. onze no-risk verzekering voor € 3,50 per dag.

Combineer uw rondreis door Canada met een bezoek aan Amerika

Bent u in de buurt van de grens tussen Canada en Amerika en heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan de Verenigde Staten? Dan is dit uw kans! Met een huurauto van Alamo rijdt u gemakkelijk de grens over. Ontdek bijvoorbeeld de trendy stad Seattle in de buurt van Vancouver of combineer uw rondreis vanuit Toronto met een citytrip New York. U kunt er ook voor kiezen om uw auto op te halen en in te leveren in Amerika en vice versa. Wilt u een auto huren in Canada? Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat.

Waarom een auto huren in Canada via Alamo.be?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •