Logo Alamo.nl

Inloggen

Autohuur tips

Wij maken vaak zelf gebruik van een huurauto en delen graag onze autohuur tips met u. Ook de tips die wij ontvangen van onze klanten plaatsen wij online. Zo gaat u altijd goed voorbereid op pad met uw huurauto van Alamo.be.

Creditcard op naam van de hoofdbestuurder.jpg

Creditcard op naam van de hoofdbestuurder

Bij het ophalen van uw huurauto is het op de verhuurlocatie verplicht dat u een fysieke creditcard op naam van de hoofdbestuurder kunt laten zien. Het maakt hierbij niet uit of u de betaling al heeft voldaan. De voornaamste reden is dat de creditcard als waarborg wordt gezien. Maar waarom is dit en zijn er nog meer zaken nodig wanneer u de auto ophaalt? Wij informeren u hieronder graag verder over alle zaken. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze customer service afdeling.

Hygiëne

Hygiënemaatregelen

Uw veiligheid en een goede hygiëne zijn voor Alamo altijd al belangrijk geweest. Maar door de huidige situatie is Alamo gestart met het Complete Clean Pledge. Hiermee worden de allerhoogste normen van hygiëne gehandhaaft.

Veilig reizen

Veilig reizen per huurauto

Veilig reizen is belangrijker dan ooit tevoren. Vanaf het moment dat u vertrekt vanuit België tot aankomst op uw vakantiebestemming, speelt dit een rol. Wist u dat het huren van een auto een hele veilige optie is? U bepaalt namelijk zelf de route en reist enkel met uw eigen reisgezelschap. Huur nu uw auto bij Alamo.be, want er altijd een huurauto passend bij uw behoeften en wensen. Wij bieden u wereldwijd autohuur aan en u heeft de keuze uit tal van huurauto’s en locaties.

voucher

De Alamo.be Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan kunt u kiezen voor de Alamo.be Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

faq

Coronavirus en uw huurautoreservering – veelgestelde vragen

Wereldwijd hebben wij allen te maken met de impact van het coronavirus. Wij begrijpen dat u in deze situatie met vragen kan zitten over uw reservatie en we doen er alles aan u zo goed en adequaat mogelijk daarbij te helpen. Wilt u graag weer op vakantie, maar heeft u vragen over de veiligheid of de maatregelen ter plaatse? Of wilt u toch graag wijzigen of annuleren? Dan kunt u nu bij Alamo.be gratis uw boeking wijzigen of annuleren tot 48 uur voor vertrek, waarbij u het volledige huurbedrag krijgt teruggestort.

geen auto's beschikbaar

Geen huurauto’s beschikbaar?!

Huur uw auto zonder zorgen. De tarieven zijn inclusief verzekeringen, lokale toeslagen, belastingen en, in de meeste gevallen, ongelimiteerde kilometers.

10 tips voor een autoreis met het gezin

Alamo.be geeft 10 tips voor een autoreis met het gezin

Als ouder zijnde heb je het allemaal weleens meegemaakt: huilende of ruziënde kinderen op de achterbank van je auto. Of 400 keer moeten antwoorden op de vraag of het nog lang rijden is.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •