Logo Alamo.nl

Inloggen

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste trends en nieuws omtrent autohuur. Ook informatie over de autoverhuurlocaties, service en de huurauto’s van Alamo delen wij regelmatig met u.

het gezicht achter uw boeking

Het gezicht achter uw boeking

Boekt u uw huurauto bij Alamo.be, dan weet u dat service bij ons hoog in het vaandel staat. Maar wie is ‘ons’ vraagt u zich wellicht af. Wij zijn Target Travel Services en al meer dan 30 jaar een officieel boekingskantoor voor uw Alamo huurauto. Dat doen we via onze website Alamo.be, zorgvuldig en professioneel. Het is wel belangrijk dat u wie weet wie u helpt en dat u het gezicht achter uw boeking ziet.

Hygiëne

Hygiënemaatregelen

Uw veiligheid en een goede hygiëne zijn voor Alamo altijd al belangrijk geweest. Maar door de huidige situatie is Alamo gestart met het Complete Clean Pledge. Hiermee worden de allerhoogste normen van hygiëne gehandhaaft.

Veilig reizen

Veilig reizen per huurauto

Veilig reizen is belangrijker dan ooit tevoren. Vanaf het moment dat u vertrekt vanuit België tot aankomst op uw vakantiebestemming, speelt dit een rol. Wist u dat het huren van een auto een hele veilige optie is? U bepaalt namelijk zelf de route en reist enkel met uw eigen reisgezelschap. Huur nu uw auto bij Alamo.be, want er altijd een huurauto passend bij uw behoeften en wensen. Wij bieden u wereldwijd autohuur aan en u heeft de keuze uit tal van huurauto’s en locaties.

Het nieuwe reizen

Het nieuwe reizen

Steeds meer bestemmingen openen langzaam maar zeker de grenzen voor vakantiegangers. Maar wat betekent het nieuwe reizen en welke veiligheidsmaatregelen gelden er per bestemming?

voucher

De Alamo.be Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan kunt u kiezen voor de Alamo.be Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

faq

Coronavirus en uw huurautoreservering – veelgestelde vragen

Wereldwijd hebben wij allen te maken met de impact van het coronavirus. Wij begrijpen dat u in deze situatie met vragen kan zitten over uw reservatie en we doen er alles aan u zo goed en adequaat mogelijk daarbij te helpen. Wilt u graag weer op vakantie, maar heeft u vragen over de veiligheid of de maatregelen ter plaatse? Of wilt u toch graag wijzigen of annuleren? Dan kunt u nu bij Alamo.be gratis uw boeking wijzigen of annuleren tot 48 uur voor vertrek, waarbij u het volledige huurbedrag krijgt teruggestort.

geen auto's beschikbaar

Geen huurauto’s beschikbaar?!

Huur uw auto zonder zorgen. De tarieven zijn inclusief verzekeringen, lokale toeslagen, belastingen en, in de meeste gevallen, ongelimiteerde kilometers.

10 tips voor een autoreis met het gezin

Alamo.be geeft 10 tips voor een autoreis met het gezin

Als ouder zijnde heb je het allemaal weleens meegemaakt: huilende of ruziënde kinderen op de achterbank van je auto. Of 400 keer moeten antwoorden op de vraag of het nog lang rijden is.

SUV populaire autohuurcategorie

SUV populaire autohuurcategorie

De Intermediate SUV is de meest gewilde autohuurklasse in Noord-Amerika onder klanten van Alamo.be. In vergelijking met vorig jaar zijn de autohuurreserveringen van deze klasse met maar liefst 25% gestegen.

betaal ter plaatse in amerika of canada

Betaal lokaal in Canada en Amerika

Naast de mogelijkheid om de autohuur per factuur, IDEAL, PayPal of credit card te voldoen, biedt Alamo.be ook de optie om een zogenaamde ‘unpaid’ boeking te maken. Hierbij betaalt de klant ter plaatse bij het ophalen van de auto in de lokale munteenheid en kan op deze manier profiteren van koersvoordeel.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •