Logo Alamo.nl

Inloggen

GPS huren?

Wilt u er zeker van zijn dat u niet verdwaalt op uw vakantiebestemming? Dan heeft u bij Alamo.be de optie om een GPS aan uw huurauto toe te voegen. Een GPS huren voor uw rondreis is tegenwoordig geen overbodige luxe. Een GPS hoort inmiddels voor veel mensen bij de standaard auto uitrusting en op reis is dit natuurlijk niet anders. Zeker op een vreemde bestemming is het fijn om terug te kunnen vallen op een navigatiesysteem.

Een GPS huren voor vertrek

Indien een auto huurt in Amerika of Canada is het aan te raden om een huurauto inclusief GPS te nemen. In stap 2 van het Alamo.be boekingsproces kunt u kiezen voor het gewenste pakket plus GPS. Heeft u geen GPS geboekt en besluit u op locatie dat u toch een GPS nodig heeft, dan is dit vaak geen probleem. De meeste locaties verhuren ter plaatse ook navigatiesystemen, de kosten bedragen ongeveer US $15,99 / CA $13,99 per dag.

Neem uw eigen GPS mee

De meeste navigatiesystemen in Nederland zijn uitgerust met een Europa kaart. U kunt deze zonder probleem gebruiken voor uw huurauto in Europa. Het is natuurlijk ook mogelijk een Noord-Amerika kaart aan te schaffen.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •