Logo Alamo.nl

Inloggen

No-Risk Garantie

De No-Risk garantie wordt u aangeboden door Target Travel. U kunt bij boeking aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Met de No-Risk garantie koopt u het eigen risico af, tot een maximum van EUR 1.500,-. Dit product is niet bekend bij de verhuurder dus zij zullen u er ter plaatse op wijzen dat u niet verzekerd bent. U hoeft ter plaatse geen extra verzekering af te sluiten want u bent immers via de No-Risk Garantie verzekerd. Wel moet u er rekening mee houden dat het bedrag van de borg wordt ingehouden op uw creditcard. Kiest u er voor toch een lokale verzekering extra af te sluiten dan komt u niet in aanmerking voor teruggave van de kosten doordat u dubbel verzekerd bent.

Schade claimen?

Vul het declaratie formulier zo volledig in en stuur deze naar [email protected]. Indien alle documenten aangeleverd zijn, wordt de claim binnen vier weken behandeld. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op de No-Risk Garantie.

 

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •