Logo Alamo.nl

Inloggen

Welke opties kunt u reserveren

Gaat u met het hele gezin bijvoorbeeld op wintersportvakantie? Dan heeft u wellicht extra’s als een kinderzitje, winterbanden en een bagage box nodig. Extra opties als kinderstoeltjes, winterbanden, GPS en andere extra’s zijn op aanvraag beschikbaar. Omdat Alamo.be afhankelijk is van lokale partners, kan beschikbaarheid niet van te voren gegarandeerd worden. In de meeste gevallen dient er voor extra optie’s ter plaatse een toeslag en een borg betaald worden.

Kinderzitjes

In de meeste Europese landen en in een groot deel van Amerika zijn kinderstoeltjes voor kinderen tot en met 6 jaar verplicht en deze moeten van te voren aangevraagd worden. De kosten zijn afhankelijk van het land of de locatie. Deze kunt u vinden bij het toevoegen van de opties als u de huurauto reserveert. Kinderzitjes moeten vooraf worden gereserveerd en worden altijd betaald bij het ophalen van de auto.

Extra opties inclusief in prijs

Sommige extra opties voor de huurauto zijn via Alamo.be te boeken door middel van een pakket. Dit zijn de GPS en de extra bestuurder (Fully Inclusive en Gold + GPS pakket). De kosten voor deze extra’s zijn dan inbegrepen bij de huurprijs van de auto. De kosten en voorwaarden van alle bijkomende extra’s die ter plaatse betaald moeten worden kunnen zonder opgave vooraf veranderen en zijn afhankelijk van lokale belastingen en/of regelgeving.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •