Logo Alamo.nl

Inloggen

Wijzigen en annuleren

Gratis wijzigen en annuleren van uw autohuur reservering

Soms kan het voorkomen dat u uw autohuur reservering dient te annuleren of wijzigen. Bij Alamo.be helpen wij u graag met het aanpassen van uw reservering. Geef uw aanpassing tijdig door aan onze klantenservice en zij bekijken dan alle mogelijkheden voor u. Goed om te weten is dat wij geen extra wijzigingskosten aan u door berekenen. Houdt u er wel rekening mee dat, wanneer u de reservering wijzigt, het huurtarief wel onderhevig is aan tussentijdse (prijs)wijzigingen en de actuele beschikbaarheid

Eenvoudig annuleren

Wist u dat u dat u tot 48 uur voor vertrek uw huurauto gratis kunt annuleren? Selecteer hiervoor tijdens het boeken van de huurauto de optie afkoop annuleringskosten. U krijgt dan, mocht u de auto annuleren, het volledige huurbedrag teruggestort op uw rekening. Zo is een auto huren echt zonder risico en betaalt u alleen voor uw huurauto als u deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Annulering binnen 48 uur voor aanvang

Bij annuleren binnen 48 uur voor de ophaaltijd of na ingangsdatum van de reservering kunnen wij helaas het huurbedrag niet meer crediteren. Ook niet als u de optie afkoop annuleringskosten heeft toegevoegd aan uw reservering. Dient u door (persoonlijke) omstandigheden de huurauto eerder in te leveren? Dan is het wellicht mogelijk om deze kosten te claimen bij uw reis- of doorlopende annuleringsverzekering. Uiteraard is dit alleen mogelijk indien de reden onder de voorwaarden van uw verzekering valt.

Betalen kan ter plaatse

Wist u dat u er bij ons voor kunt kiezen om uw autohuur pas ter plaatse te betalen? Deze optie is mogelijk bij diverse Amerikaanse en Europese locaties. U reserveert dan uw huurauto en profiteert van een gunstig tarief, maar loopt geen enkel risico. Indien mogelijk selecteert u bij stap 2 ’ter plaatse betalen’ en vervolgens hoeft u slechts een kleine aanbetaling te doen. De rest betaalt u later op uw bestemming in de lokale valuta per creditcard. Heeft u nog vragen over het wijzigen en annuleren van uw huurauto? Onze customer service staat 24/7 voor u klaar om u verder te helpen. Of neem een kijkje op onze veelgestelde vragen-pagina.

 

 

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •