Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Detroit Airport

Detroit Metro Airport is het perfecte startpunt van uw autorondreis door het oosten van Amerika. Alamo.be werkt net als in andere Amerikaanse staten ook in Detroit samen met de beste lokale autohuur partners. Daarnaast biedt de autoverhuurder de klant zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.be zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. De afstanden in Amerika zijn vrij groot, u wilt zich dus geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.be dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek Detroit met een Alamo huurauto

Detroit is grootste stad van de Amerikaanse staat Michigan en een absolute must visit voor autoliefhebbers. Detroit groeide begin de 20e eeuw mede door de uitvinding van de lopende band met als gevolg de massaproductie van de auto. Een van de bekendste modellen is de Ford Model T. Het Henry Ford Museum & Greenfield Village bieden autofanaten de kans om in een originele Ford Model T langs de oude huizen van Detroit te rijden. Naast de auto-industrie is ook muziek een belangrijk onderdeel van de stad. Voor de beste live optredens bezoekt u de St. Andrew’s Hall.

Tip van een Alamo.be medewerker

Rij nadat u kennis heeft gemaakt met Detroit met uw Alamo.be huurauto richting het merengebied de Great Lakes en maak kennis met dit bijzondere deel van Amerika. Een aanrader is om Detroit te combineren met steden als Chicago, Cleveland, Indianapolis en Minneapolis.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Detroit?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar op Detroit Metro Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

Haal nadat u geland bent op het vliegveld van Detroit uw bagage op en volg de ‘Ground Transportation’ borden naar de begane grond van het vliegveld. Loop vervolgens richting de shuttle bus. Deze shuttle bus brengt u naar de verhuurbalie van Alamo.be.

Uw huurauto inleveren op een andere autoverhuurlocatie?

Heeft u uw Alamo.be huurauto op Detroit Metro Airport opgehaald en wilt u de auto in een andere stad of staat inleveren? Neem dan contact op met Alamo.be voor de exacte drop-off kosten.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
DETROIT METRO AIRPORT
338 LUCAS DR
DETROIT, (MI), 48242 USA

  8449341086
Maandag:
6:00 - 23:00
Dinsdag:
6:00 - 23:00
Woensdag:
6:00 - 23:00
Donderdag:
6:00 - 23:00
Vrijdag:
6:00 - 23:00
Zaterdag:
6:00 - 23:00
Zondag:
6:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •