Logo Alamo.nl

Inloggen

Cabrio huren

Gemakkelijk een cabrio huren op Alamo.be

Een cabrio huren op uw vakantiebestemming wordt steeds populairder. Vooral op bestemmingen waar vaak de zon schijnt is het heerlijk om met een cabrio te rijden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zon bestemming Côte d’Azur in Frankrijk? In Nice kunt u heel gemakkelijk een cabrio huren en uw rondreis beginnen door de Franse Rivièra. Een bezoek aan het vorstendom Monaco mag u zeker niet missen. Ook de Algarve in Portugal is een bestemming waar het huren van een cabrio een aanrader is. Hiermee kunt u de prachtige omgeving en de mooie stranden ontdekken.

Uw rondreis door Florida met een cabrio

Florida wordt ook wel the Sunshine State van de Verenigde Staten genoemd. Vanwege het subtropische klimaat schijnt de zon er meer dan 300 dagen per jaar. In Miami kunt u heel gemakkelijk een cabrio huren en uw rondreis beginnen door het zonnige Florida. Een bezoek aan de Florida Keys mag u dan zeker niet missen. Ook de diverse attractieparken in de regio van Orlando zijn een bezoek waard! Een cabrio huurt u in Florida al vanaf € 400,- per week. Voor dit bedrag heeft u de beschikking over een huurauto gelijkwaardig aan een Ford Mustang Convertible of een Chrysler Sebring Convertible.

Waar kunt u een cabrio huren via Alamo.be?

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •