Logo Alamo.nl

Inloggen

Het terugbrengen van de huurauto

Ook bij het terugbrengen van de huurauto komt er administratie aan te pas. Als u een vlucht moet halen, neemt u dan voldoende tijd, zodat u in alle rust naar de locatie kunt rijden en tijd heeft voor de afhandeling.

Openingstijden

De openingstijden van de verhuurlocaties kunt u terugvinden op de website, maar staan ook op uw huurvoucher. Ook het telefoonnummer en de GPS coördinaten vindt u terug op het voucher. Heeft u bij het ophalen van de huurauto afgesproken de auto buiten de openingstijden in te leveren? Dan kunt u de huurauto op de afgesproken plek achterlaten en de sleutel in de drop box gooien. U blijft echter wel verantwoordelijk voor de auto totdat het kantoor weer opengaat.

Houd er rekening mee dat ook het inleveren van de huurauto tijd in beslag neemt. In Europa checkt men de auto nog een keer op schade en de bevindingen vergelijken met het formulier dat u heeft getekend bij het ophalen van de huurauto.

Formulieren

Het is verstandig om alle formulieren die u heeft gekregen en/of ondertekend te bewaren. De afhandeling van eventuele vragen of klachten na thuiskomst gaat sneller als u alle documenten heeft.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •