Logo Alamo.nl

Inloggen

Op de autoverhuur locatie

Als u vertrekt, denkt u er dan aan het volgende mee te nemen:

  • uw huurvoucher
  • uw rijbewijs
  • uw creditcard
  • uw paspoort
  • uw ticket

De ophaal locatie

De openingstijden van de autoverhuur locatie staan op uw voucher. In de meeste gevallen vind u de verhuurlocaties in de aankomsthal van de luchthaven. U kunt ook de bordjes richting car rental volgen.

Huurcontract

Als al uw gegevens geregistreerd zijn door de Alamo medewerker, zal deze een huurovereenkomst voor u uitprinten. Hierop staat de auto en de kosten voor eventuele opties die u heeft gekozen. Deze overeenkomst dient u goed te lezen voordat u tekent. Houdt er rekening mee dat u met het ondertekenen van dit contract ook toestemming geeft om het genoemde totaalbedrag van uw creditcard te incasseren.

Borg

Afhankelijk van het land waar u uw huurauto ophaalt en van de voorwaarden van het tarief dat u heeft geboekt, kan de locatie het bedrag van de borg reserveren op uw creditcard. Dit wordt, na het schadevrij inleveren van de huurauto, weer vrijgegeven.

Check de huurauto bij het ophalen

Het is belangrijk dat u voordat u wegrijdt met uw huurauto, goed controleert of de auto schadevrij is. In Europa zal er vaak een medewerker met u meelopen om samen de auto te controleren op krasjes of deukjes. U tekent een check out formulier waarop eventuele schade is aangegeven, zodat men bij terugkomst weet dat u niet verantwoordelijk bent voor deze beschadigingen.

Save time bij de autoverhuur locatie

In Amerika en Canada kunt u voor vertrek uw eigen gegevens invoeren. Door het Alamo Save Time programma kunt u nog sneller op weg!

Drop box

Wilt u de huurauto terugbrengen buiten de openingstijden van de verhuurlocatie, is het soms mogelijk om gebruik te maken van een zgn. Drop-box. U laat de huurauto dan achter op een afgesproken parkeerplaats en de sleutel in een zgn. Drop-box. U blijft wel verantwoordelijk voor de auto, totdat de medewerkers de auto hebben ingecheckt.

Check de huurauto bij het inleveren

Als u de huurauto inlevert, is het belangrijk om samen met de verhuurder de auto goed na te kijken, met het uitcheck formulier erbij. Mocht er schade geconstateerd worden die bij het ophalen van de auto niet genoteerd is, zal de locatie dit bedrag inhouden van de betaalde borg.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •