Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Jackson Hole Airport

Bent u van plan om een rondreis te maken door het prachtige Wyoming? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis in Jackson Hole! Ontdek de ruige natuur van Wyoming met een comfortabele huurauto van Alamo. U huurt bij Alamo.be altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien heeft u op Alamo.be een ruim aanbod aan huurauto’s en zijn alle benodigde verzekeringen inclusief, in het toch al voordelige prijstarief!

Lees meer

Beleef Jackson Hole en omgeving met een Alamo huurauto

Jackson Hole is de naam van de vallei tussen de Teton Mountain Range en de Snake River. Jackson is de enige “stad” in de vallei. De stad heeft bijna tienduizend inwoners en leeft vooral van het toerisme. De toeristen kunnen in dit gebied goed skiën maar belangrijker is misschien wel het feit dat Jackson Hole kan worden gezien als de gateway naar Grand Teton National Park en het misschien wel bekendere Yellowstone National Park, waar bruine beren nog steeds in het wild leven! Jackson Hole ligt redelijk afgelegen dus een huurauto in deze staat is geen overbodige luxe. De dichtstbijzijnde grote stad is misschien wel Idaho Falls, dit ligt op zo’n twee uur rijden in de staat Idaho.

Tip van een Alamo.be medewerker

Wilt u rechtstreeks vliegen naar de Rocky Mountains? Vlieg dan vanaf Amsterdam naar Denver of naar Salt Lake City. Vanaf hier kunt u ook met de auto naar Jackson Hole, en deze stad gebruiken als tussenstop voordat u doorrijdt naar Yellowstone Park. Yellowstone Park is het oudste national park van Amerika, en tevens één van de grootste. In het park leven veel verschillende dieren zoals bijvoorbeeld beren, wolven, bizons en herten. In het park ligt voor 800 kilometer aan verharde weg, waardoor het ideaal is om het park met een Alamo huurauto te ontdekken. Laat je verrassen door het natuurschoon in dit park! Als u Jackson Hole wilt gebruiken als uw startplaats, neem dan een continentale vlucht vanaf Denver of Salt Lake City.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Jackson Hole?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ Het tarief is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u, uw no-risk afkopen
√ U hoeft bij Alamo niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs als u een auto huurt in Amerika

Ophaalpunt in Jackson Hole

Als u aankomt op de luchthaven van Jackson Hole volg dan de borden naar de bagage band. Als u, uw bagage heeft opgehaald verlaat dan de luchthaven en loop naar de shuttle bus pick up area. Deze is gevestigd voor de terminal. De shuttle busjes rijden op maandag tot en met zondag van 04.30 tot 0.00. De shuttle bus brengt u naar de Alamo verhuurlocatie waar u het huurcontract tekent en uw sleutels van de huurauto ontvangt.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
JACKSON HOLE AIRPORT
1250 E AIRPORT RD
JACKSON, (WY), 83001 USA

  8449341079
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •