Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren New Orleans Airport

Met een huurauto in New Orleans begint uw rondreis door het Zuiden van Amerika. De luchthaven van New Orleans ligt iets buiten de stad New Orleans op ongeveer 20 minuten rijden van Downtown. Als u uw rondreis in New Orleans begint, kunt u er ook voor kiezen om uw huurauto na uw verblijf in de stad pas op te halen. Veel hotels hebben een airport shuttle. Een auto huren in New Orleans is zo geregeld op de website van Alamo.be en altijd inclusief verzekeringen, ongelimiteerde kilometers en lokale belastingen / toeslagen.

Lees meer

Met een Alamo huurauto de omgeving van New Orleans verkennen

Dat de luchthaven van New Orleans Louis Armstrong International Airport heet, zegt al genoeg. Overal in de stad hoor je jazz muziek. Tussen de huizen met de karakteristieke balkonnetjes, op de pleintjes en in de parken, overal geniet je van straatmuzikanten die live jazz muziek vertolken. Maar Louisiana heeft meer dan jazz muziek. Vanuit New Orleans bent u met de huurauto snel in de beroemde moerassen, waar een swamptour echt een belevenis is. Of bezoek met uw huurauto een van de mooie plantages in de buurt van New Orleans.

Tip van een Alamo.be medewerker

Vanuit New Orleans is het ongeveer een uur rijden naar Baton Rouge, de hoofdstad van de staat Louisiana, een gezellig Amerikaans stadje met veel trendy restaurantjes en barretjes.

Waarom via Alamo.be een auto huren in New Orleans?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in New Orleans kan ik mijn huurauto ophalen?

De autohuur locatie van Alamo bevind zich op de luchthaven van New Orleans. U volgt de bordjes “rental cars” en kunt zich melden bij de balie van Alamo om de huurovereenkomst in orde te laten maken.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
NEW ORLEANS INTL ARPT
600 RENTAL BLVD
KENNER, (LA), 70062 USA

  8337890984
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •