Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brisbane Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Australië en bent u van plan om het prachtige Queensland te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en begin uw reis in Brisbane, de derde stad van Australië en de hoofdstad van Queensland. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto inclusief ongelimiteerd aantal kilometers! U kunt dus zoveel kilometers maken als u wil. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Brisbane en omgeving met een Alamo huurauto

Brisbane is de hoofdstad van het schitterende Queensland. De stad ligt in het zuidoosten van Australië en is met bijna 2,3 miljoen inwoners na Sydney en Melbourne de derde grootste stad van het land. Met dank aan het bruisende uitgaansleven is deze stad vooral zeer populair bij jonge toeristen. Maar ook voor gezinnen met kinderen heeft deze stad genoeg te bieden. Zo zijn er in de omgeving veel educatieve musea zoals het spoorwegmuseum waar zich de oudste stoomlocomotief van Australië bevindt en het planetarium van Brisbane. Daarnaast zijn er in en om de stad ook voldoende sportieve activiteiten te beleven. U kunt bijvoorbeeld wandelen, mountainbiken of kajakken bij de Kangaroo Point Cliffs. Op iets meer dan twee uur rijden met uw Alamo huurauto ligt het Great Sandy National Park. Dit National Park bestaat uit twee delen namelijk het Cooloola gedeelte en het Fraser Island gedeelte. In het park kunt u genieten van prachtige plant- en diersoorten. Bovendien kunt u hier zwemmen en goed vissen.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een prachtige reis met uw Alamo huurauto langs de oost-Australische kust. Begin uw reis in Brisbane en rijd via verschillende kustplaatsjes naar Sydney, de grootste stad van Australië. Overnacht tussendoor in bijvoorbeeld Coffs Harbour en surf hier met de lokale bevolking!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Brisbane?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ One-way rentals zijn mogelijk
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BRISBANE INTL AIRPORT
IN TERMINAL THE CIRCUIT
BRISBANE, 4008 Australië

  0731874450
Maandag:
6:00 - 20:45
Dinsdag:
6:00 - 20:45
Woensdag:
6:00 - 20:45
Donderdag:
6:00 - 20:45
Vrijdag:
6:00 - 20:45
Zaterdag:
7:00 - 21:00
Zondag:
7:00 - 21:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •