Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Brazilië

Wilt u graag een voordelige auto huren in Brazilië? Boek deze dan op Alamo.be. In Brazilië heeft Alamo meer dan 50 locaties waar u een auto kunt huren. De autohuur tarieven voor Brazilië zijn inclusief ongelimiteerde kilometers, schadeverzekering, diefstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en lokale belastingen. Boek uw huurauto voor Brazilië vooraf via Alamo.be en u hoeft zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten of beschikbaarheid bij aankomst op de luchthaven in Brazilië.

Lees meer

Ontdek Brazilië met uw Alamo huurauto

Brazilië kent een eindeloos regenwoud, immense watervallen en feestelijke wereldsteden. Het Amazone regenwoud ligt voor het grootste gedeelte in Brazilië en is met het goede wegennet prima te bezoeken met een huurauto. Rio de Janeiro is de bekendste stad van Brazilië en ligt aan de Atlantische Oceaan. Rio de Janeiro staat voornamelijk bekend om het beroemdste carnaval van de wereld en het reusachtige standbeeld van Jezus. Genieten van het strand kunt u in de Copacabana. Met uw huurauto kunt u doorrijden naar São Paulo, de grootste stad van Brazilië.

Strandvakantie in Brazilië

De plaatsen Fortaleza en Natal zijn uitermate geschikt voor een strandvakantie aan de Braziliaanse kust. Geniet tijdens uw vakantie van de prachtige tropische stranden en een heerlijke caipirinha of cocktail. ’s Avonds kunt u tot in de late uurtjes de Samba dansen in een van de vele uitgaansgelevenheden in Natal of Fortaleza.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •