Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Jasper Railway Station

Gaat u binnenkort een prachtige rondreis door Canada maken? Huur dan nu uw auto via Alamo.be en begin uw reis in Jasper. Jasper is een kleine stad met slechts iets meer dan vierduizend inwoners. De reden waarom mensen deze stad bezoeken is vanwege zijn prachtige ligging in het Nationaal Park van Jasper. In dit Park vindt u gletsjers, bergen en rivieren. U kunt hier uitstekend vissen, raften, mountainbiken en als u geluk heeft ziet u misschien zelfs beren en wolven in het park! Door het park gaat de Icefield Parkway. Dankzij deze snelweg zijn alle bezienswaardigheden in zowel het nationale park van Jasper als in het park van Banff makkelijk en snel te bereiken.

Lees meer

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Jasper?

Op het treinstation van Jasper bevindt zich een National verhuurlocatie (dit is een Drive Alliance Partner). Als u de trein uitstapt, loop dan naar de lobby binnenin het treinstation. Hier zult u de balie van National vinden. Aan de balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •