Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Winnipeg Airport

Winnipeg is de hoofdstad van de provincie Manitoba in Canada en kent een grote culturele diversiteit. De meeste bezienswaardigheden in het centrum van deze stad liggen op loopafstand en zijn dus gemakkelijk te bekijken zonder huurauto. Er zijn een aantal interessante musea, zoals het Manitoba Museum of Man and Nature. Op het snijpunt van de twee rivieren die Winnipeg doorkruisen vindt u The Forks, een leuk attractiepark. Aanrader voor kinderen is het Manitoba Children’s Museum. En wist u dat Winnie de Pooh eigenlijk afgeleid is van Winnipeg?

Lees meer

Ontdek de omgeving van Winnipeg met een huurauto van Alamo

Winnipeg ligt in de provincie Manitoba en kent twee Nationale Parken; het Riding Mountain National Park en het Wapusk National Park dat in het noordoosten aan de Hudson Bay, vlakbij Churchill ligt. In februari vindt het jaarlijkse Festival du Voyageur plaats in St. Boniface. In juni is het tijd voor de Red River Exhibition en het Winnipeg International Children’s Festival. Bent u in augustus in Winnipeg, bezoek dan zeker met uw huurauto het Folklorama.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
WINNIPEG INTL ARPT
1965 WELLINGTON AVE
WINNIPEG, (MB), R3H 1C2 Canada

  2049253448
Maandag:
7:30 - 1:00
Dinsdag:
7:30 - 1:00
Woensdag:
7:30 - 1:00
Donderdag:
7:30 - 1:00
Vrijdag:
7:30 - 1:00
Zaterdag:
7:30 - 1:00
Zondag:
7:30 - 1:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •