Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Milaan Bergamo Airport

Binnenkort een auto huren in Milaan? Via Alamo.be kunt u een auto huren tegen voordelige autohuur tarieven. Inclusief in deze huurauto prijzen zijn de verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. U kunt een auto huren op de luchthaven van Milaan Bergamo of in de stad. Met een huurauto van Alamo.be kunt u vanuit Milaan heel gemakkelijk het noorden van Italië ontdekken, waaronder de meren Lago di Lugano, Lago di Como, Lago Maggiore en Lago di Garda. Ook als u op wintersport gaat, kunt u vanaf Milaan heel gemakkelijk een huurauto ophalen en hiermee naar uw wintersportbestemming rijden

Lees meer

Mode & Bezienswaardigheden in Milaan

Milaan staat bekend als de modestad van Italië. Alle grote modeontwerpers zijn te vinden in de winkelstraten van Milaan. Naast mode is Milaan ook bekend vanwege zijn prachtige kerken, Leonardo Da Vinci en de gezellige restaurants en bars. Deze stad telt maar liefs 1,3 miljoen inwoners en is de hoofdstad van Lombardije. Als u in Milaan verblijft mag u de volgende bezienswaardigheden absoluut niet missen: de Dom van Milaan, Castello Sforzesco, het theater La Scala en het beroemde winkelgebied II Quadrilatero.

Autohuur mogelijkheden in Milaan

Alamo is gevestigd op de luchthaven van Bergamo. Komt u aan op een andere luchthaven in Milaan? Wij bieden ook huurauto’s aan vanaf Milaan Malpensa Airport en Milaan Linate Airport.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BERGAMO AIRPORT
VIA AEROPORTO 13 ORIO AL SERIO
BERGAMO, 24050 Italië

  0354596283
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •