Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pisa Airport

Gaat u op vakantie naar het onvervalste Toscanië in Italië? Bij Alamo.be kunt u gemakkelijk een auto huren in Pisa, zodat u direct bij aankomst op het vliegveld uw huurauto kunt ophalen bij Pisa Galileo Galilei Airport. Als u vooraf gereserveerd heeft, bent u alvast 100% zeker van een huurauto. Rijdt u het liefst klein en compact, zodat u alle smalle straatjes door kunt? Of gaat u voor een comfortabele stationwagen met genoeg ruimte voor het hele gezin? Alamo.be heeft een groot assortiment aan huurwagens, dus u kunt een auto kiezen die aansluit bij al uw wensen.

Lees meer

Beleef Pisa en de omgeving met een Alamo huurauto

Toscane staat bekend om zijn magnifieke landschap en rijke cultuur. Één van de grootste luchthavens van Toscane is Pisa. Vanaf Brussel bent u binnen 2 uur in Pisa. Pisa is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad telt ongeveer 89000 inwoners en trekt jaarlijks veel toeristen die allemaal de scheve toren van Pisa komen bewonderen. De stad heeft voor de cultuurliefhebber niet enkel de scheve toren van Pisa te bieden. In de buurt van de toren staat ook de Dom van Pisa, en de Doopskerk. Nadat u het oude Pisa heeft gezien kunt u met uw huurauto richting Florence rijden, deze rit neemt ongeveer een uur en twaalf minuten in beslag.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak in plaats van enkel een tour vanuit Pisa door de regio Toscane een tour langs de Noord-Italiaanse kunststeden: Turijn, Milaan en Venetië. De totale rit bedraagt iets minder dan 750 kilometer en brengt u langs de mooiste pareltjes van Noord-Italië. Bezoek de stad waar in 2006 de Olympische Winterspelen zijn geweest. Vervolg de route naar de modehoofdstad van Italië en eindig uw rondreis bij de grachten van Venetië. Doordat u bij Alamo altijd een auto huurt met onbeperkt aantal kilometers kan deze reis gemakkelijk werkelijkheid worden! Daarnaast is het bij Alamo ook mogelijk om uw huurauto in een ander verhuurkantoor in te leveren dan waar u deze oorspronkelijk opgehaald heeft.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Pisa?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen inbegrepen
√ U kunt gemakkelijk en goedkoop uw franchise afkopen
√ Als u vooraf boekt, bent u zeker van uw huurauto

Ophaalpunt in Pisa

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op het vliegveld van Pisa. U dient zich te melden bij de Enterprise receptie (dit is een Drive Alliance Partner). De medewerker zal u, nadat u het huurcontract heeft getekend de sleutels van uw huurauto meegeven.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PISA AIRPORT
AEROPORTO GALIELO GALILE
PISA, PIAZZALE MARIO COBIANCHI SNC. 56121 Italië

  003905024347
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •