Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Letland

Gaat u binnenkort op vakantie naar Letland? Verzeker uzelf dan nu van een Alamo huurauto en huur deze via Alamo.be. Op Alamo.be huurt u namelijk altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief! Bovendien kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Wacht dus niet langer en reserveer vandaag nog een comfortabele Alamo huurauto voor in één van de dunst bevolkte landen van de Europese Unie.

Lees meer

Ontdek Letland met een Alamo huurauto

Letland is één van de dunst bevolkte landen van de Europese Unie. De hoofdstad van het land is Riga. Deze stad is tevens het economische- en politieke centrum van het land. Meer dan een derde van de Letse bevolking woont hier, hierdoor is het de grootste stad van de Baltische staten en behoort het tot één van de grootste steden van Noord-Europa. Het land is zeer dicht bebost, er zijn veel weiden, landbouwgebieden en tevens heeft het land een ongerepte kust. Letland kan worden onderverdeeld in vier delen. Het gebied in het westen wordt Kurzeme genoemd. In het noorden van Kurzeme vindt u een heuvelachtig landschap en dichte bebossing, hierdoor wordt het ook wel het Zwitserland van Letland genoemd. Centraal gelegen in het land ligt het vruchtbare gebied Zemgale. In het zuidoosten, vlakbij Rusland, ligt het gebied Latgale. Dit is het armste deel van het land en wordt door toeristen nog nauwelijks bezocht. Het grootste natuurlijke meer genaamd Razna, bevindt zich in dit gebied. In het noorden vindt u het heuvelachtige gebied Vizdeme, waar u het Gauja Nationaal Park kunt bezoeken.

Maak een roadtrip door Letland

Rijd, nadat u de wereldstad Riga heeft bezocht, naar het Razna National Park in het zuidoosten van het land. Tijdens deze tocht kunt u genieten van de ongerepte natuur die u ziet. Tevens kunt u zwemmen in het grootste meer van het National Park.

Waarom een auto huren in Letland via Alamo.be?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw eigen risico afkopen

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •