Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cozumel

Indien u alle ruige kusten en witte stranden wilt ontdekken, dan is een auto huren op Cozumel de beste optie. Mexico staat bekend om haar prachtige tropische stranden, maar Cozumel heeft iets extra’s. Het is een van de grootste eilanden van de Peninsula Yucatán en daardoor ook meer divers. Het is makkelijk navigeren op het eiland omdat er slechts één hoofdweg is. Bekijk vooral de mooie blow holes en rock arches aan de oostkust. Door de sterke stroming zijn hier stukken van de kust weggesleten waardoor er prachtige gaten en rotsbogen zijn ontstaan.

Rondreis Mexico  

Mexico is een gevarieerd land dat voor iedere reiziger veel te bieden heeft. Van lagunes naar jungle en van bergstadjes tot koloniale steden. Bezoek het wereldwonder Chitzen Itza en ga zwemmen met walvishaaien, het kan niet op! Als bezoeker van deze indrukwekkende bestemming is het nog lastig keuzes maken. Start u in Mexico City of juist op het schiereiland Yucatán? Cancun en Playa del Carmen zijn hier populaire toeristensteden. Waar u ook start met uw droomreis, de geschiedenis van de Maya’s komt u overal tegen. Laat u leiden door de mysteries die rondom deze oude beschaving nog altijd springlevend zijn.

Parkeren op Cozumel

In de stad San Miguel de Cozumel is parkeren overdag bijna nergens toegestaan. Dit is belangrijk om te weten, omdat er toch overal auto’s staan. Het lijkt daardoor dat het verbod niet wordt gehandhaafd, maar dit doen ze wel degelijk. De parkeerboetes zijn niet extreem hoog, maar toch beter wanneer u deze kunt vermijden. In de avond mag u wel parkeren in de stad.

De voordelen van een auto huren op Cozumel via Alamo.be

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Een auto huren op Cozumel is mogelijk vanaf 21 jaar.  
  • Maak gebruik van onze No-Risk Garantie.            
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

In- en exclusief bij een auto huren op Cozumel

Een auto huren op Cozumel kan eenvoudig en snel via de website. Alle opties omtrent huurauto’s, locaties en de daarbij geldende prijzen staan online. De verzekeringen zijn inclusief, maar er geldt wel een eigen risico. Dit eigen risico is af te kopen met onze No-Risk Garantie. Wilt u de mogelijkheid hebben om te wijzigen of annuleren? Dan adviseren wij de optie afkoop annuleringskosten. U kunt dan tot 48 uur voor vertrek kosteloos wijzigen of annuleren.  

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PUERTA MAYA CARNIVAL
MUELLE PUERTA MAYA LOCAL 13 F
COZUMEL, 77600 Mexico

  529878570352
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
8:00 - 17:00
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •