Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Mexico City

Reis de Azteken achterna met een auto huren in Mexico City. Deze stad heeft een levendige cultuur en een rijke geschiedenis, met in de hoofdrol de Azteken. Voor zover bekend waren zij degene die in 1325 de stad oprichtten. In 1521 werd de stad ingelijfd door de Spanjaarden. De sporen van deze bewogen geschiedenis, tot aan de onafhankelijkheid in 1821 toe, zijn vooral terug te zien rondom het plein Zócalo. Hier vindt u een prachtige Azteekse tempel, een Spaanse kathedraal en het Nationaal Paleis. Inmiddels telt deze indrukwekkende metropool 9 miljoen inwoners.

Uw rondreis door Mexico

U kunt Mexico City goed als uitvalsbasis voor uw rondreis gebruiken. Voor vertrek uw auto huren in Mexico City zorgt ervoor dat er een huurauto voor u klaar staat die aansluit op uw wensen. U kunt direct uw reis beginnen. In de stad mag u zeker niet het historisch centrum missen, alsook een bezoek aan het Antropologisch Museum. Wanneer u de omgeving buiten de stad wilt ontdekken, dan rijdt u eenvoudig via de Pasao de la Reforma de stad uit. Uw rondreis door Mexico kan gaan langs de westkust via Puerto Vallarta naar Alcapulco of ontdek de Caribische sfeer aan de oostkust, op het schiereiland Yucatan.

Grenzen passeren  

Wilt u met uw Alamo.be huurauto de grens over? Dan is dit in de meeste gevallen zonder extra kosten toegestaan. Toch is het advies om dit bij boeken al aan te geven. Voor Mexico geldt dat u met de auto de grens over mag met Amerika. Het is echter niet toegestaan om met de huurwagen de zuidelijke Mexicaanse grens over te steken. Gaat u toch de grens over, dan vervalt uw verzekering. In geval van schade kan dit problemen veroorzaken en dit willen wij u graag besparen. Heeft u nog vragen over een auto huren in Mexico City? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

De voordelen van een auto huren in Mexico City via Alamo.be

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Ruime keuze aan huurauto’s, waarbij u zelf kunt kiezen.
  • Een auto huren in Mexico City kan al vanaf 21 jaar.
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Speciaal voor members van Alamo.be

Als Alamo.be member profiteert u van extra voordeel. Met een lidmaatschap van eenmalig €17,50 ontvangt u direct 5% korting op alle prepaid autohuur tarieven via Alamo.be. U kunt uw boeking kosteloos wijzigen (op basis van beschikbaarheid) of annuleren tot 48 uur voor vertrek. Het lidmaatschap wordt pas bij uw eerste boeking in rekening gebracht. Kijk voor hier voor meer informatie en de mogelijkheid om member te worden.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PASEO DE LA REFORMA
PASEO DE LA REFORMA 325
MEXICO DF, 06500 Mexico

  5552075541
Maandag:
7:00 - 21:00
Dinsdag:
7:00 - 21:00
Woensdag:
7:00 - 21:00
Donderdag:
7:00 - 21:00
Vrijdag:
7:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 16:00
Zondag:
8:00 - 16:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •