Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Midden Amerika

Staat een auto huren in Midden Amerika op uw to-do lijstje voor uw rondreis? Midden Amerika is een unieke bestemming die zich goed laat ontdekken met een huurauto. U kunt zelf uw tijd indelen en uw route bepalen. Wij beschikken altijd over een passende huurauto, waar de reis u ook brengt. Er is in Midden Amerika een enorme keuze in ophaal- en inleverlocaties. U kunt een huurauto huren vanaf de luchthaven, maar er zijn ook stadslocaties mogelijk. Bovendien zijn alle verzekeringen en onbeperkte kilometers inbegrepen. Niets staat uw onbezorgde vakantie in de weg.

Een 4WD auto huren in Midden Amerika

De kans dat u door bergachtig gebied reist in Midden Amerika is vrij groot. Ook zult u te maken krijgen met bepaalde weerscondities. Wanneer u tijdens het regenseizoen reist of de bergen in trekt, adviseren wij om een SUV of 4WD te boeken. Met een SUV of 4WD is het makkelijker en comfortabel rijden op onverharde wegen. Zeker wanneer er veel regen is gevallen en sommige wegen modderig worden. Naast de verzekeringen zijn ook de ongelimiteerde kilometers inbegrepen. Ontwerp zelf uw route vol hoogtepunten door Midden Amerika en geniet van alle avontuurlijke ervaringen. U kunt uw huurauto eenvoudig boeken via onze website.

Een auto huren in Panama

Gaat u op vakantie naar Panama en wilt u zelf op pad met een huurauto? Het is mogelijk de auto op de luchthaven Tocumen op te halen of in Panama City Downtown. Met een huurauto kunt u op eigen gelegenheid het indrukwekkende Panama Kanaal bezoeken. Of u rijdt naar de San Blas eilanden voor een ontspannen strandvakantie. Walvishaaien, zeeschildpadden en tropische vissen wachten op u in de bijzondere onderwaterwereld.

Voordelen via Alamo.be een auto huren in Midden Amerika

  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.  
  • Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
  • Geen toeslag voor extra kilometers.          
  • Extra opties kunnen bijgeboekt worden tegen een kleine meerprijs (kinderzitje, GPS).

De voordelen van een extra bestuurder

Wilt u een auto huren in Midden Amerika, maar niet alles zelf rijden? Laat dan bij uw reservatie een tweede bestuurder vastleggen. Dit is mogelijk tegen een kleine vergoeding en vaak voordeliger om voor vertrek te regelen. De tweede naam staat dan al op het huurcontract, waardoor de verzekeringen goed geregeld zijn. De extra bestuurder moet, net als de hoofdbestuurder, een geldig rijbewijs hebben en deze laten zien op de verhuurlocatie.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •